Седмичен любовен хороскоп 23 - 29 септември

Вижте какво ви очаква в любовта тази седмица

2019-09-24 16:30:00
Седмичен любовен хороскоп 23 - 29 септември
Снимка: Pexels

Овен

 

Наблюдателни сте и прекалено критични. Ще видите недостатъци у половинката си, които до момента не са ви правили впечатление. Опитите да го/я промените ще завършат с фиаско. Общувайте предимно с приятелите от обичайното обкръжение. Последните дни на седмицата са най-подходящи за любовни срещи.

 


Телец

 

Емоциите ще са белязани от пролетна свежест и есенен колорит. Стремейки се към нещо ново може да се опитате да впечатлите някой, който няма никакво отношение към вас. Ако все пак се осмелите да насрочите среща, ще изпитате разочарование, защото той/тя в последния момент ще ви съобщи, че я отменя. Особено ако избрания от вас ден е четвъртък. В същото време обаче, друга личност, която до момента подминавате с безразличие, ще се опита да привлече вниманието ви.

 


Близнаци

 

Често ви се случва да възприемате желанията си за действителност, след което да установите, че сте насочили чувствата си към погрешния човек. Това е причината част от връзките ви да са твърде краткотрайни. Ако разговорите с половинката вървят твърде тегаво помислете дали не става дума за косвени сигнали за раздяла и каква е перспективата ви заедно. А може би точно сега имате нужда от пауза, която да ви освободи от илюзиите, за да формулирате истинските си цели?

 


Рак

 

В благоприятна позиция сте. Половинката ви ще се опитва по всякакъв начин да ви угоди, което подсказва, че връзката, в която сте в момента напълно ви устройва. Емоционалното ви състояние през втората половина на седмицата ще е леко нестабилно и, ако все пак има някакви конфликти, то те ще са провокирани от вашето поведение. Не прекалявайте с претенциите и не злоупотребявайте с чувствата на гаджето си. Направите ли го със сигурност ще съжалявате.

 


Лъв

 

В началото на седмицата ще се наложи да се справите с разни ежедневни сложнотии и това ще се отрази на настроението ви. Ще сте по-затворени, по-загрижени и това няма да убегне от погледа на половинката ви. В същото време той/тя може да ви досади с непрекъснатите си въпроси и да се стигне до неприятни разправии. Ограничете контактите си до виртуални докато се успокоите. За романтични срещи са подходящи последните дни от седмицата.

 


Дева

 

Прекалената ви взискателност понякога е вредна. Вие се стремите към перфектното, но половинката ви не е изложбен експонат и претенциите ви само ще усложнят отношенията. Ако той/тя стане прекалено раздразнител/на и започне да разрежда срещите помислете къде е вашето участие в схемата. Свикнете с мисълта, че не е възможно всичко да се случва така, както си го представяте и че истинската любов означава да приемате и недостатъците на човека до себе си.

 


Везни

 

Слънцето навлиза във вашия знак. Ще ви зареди с енергия, но и с динамика и на моменти ще ви е трудно да овладеете емоциите си. Когато са положителни добре, но когато са отрицателни инстинктивно ще се опитвате да ги „стоварите на чужд гръб“. В такива моменти е желателно да сте в компанията на приятелите си, а не на половинката. Те ви познават, ще проявят разбиране и няма да ви се разсърдят, докато той/тя със сигурност ще отвърне по вашия начин и разправията ви е в кърпа вързана. Насрочвайте си любовни срещи само, ако се чувствате абсолютно спокойни.

 


Скорпион

 

Малко сложен ще е предстоящият период. Ще ви е трудно да си дадете сметка за собствените си чувства, да дефинирате причините за раздразнителността си или пък чистосърдечните си желания. От една страна ще се въздържате от прекалена инициатива, от друга пък, инициативата на половинката ще ви плаши, дори изнервя. Всичко ще е наред, ако отклоните откровено предложенията за любовни срещи, признавайки си че сте неспокойни. В края на седмицата ще сте много по-общителни и ситуацията ще се успокои.

 


Стрелец

 

Радвайте се на отношенията такива, каквито са, без да правите дългосрочни планове. Щастието е нежна птица и прекалените ви очаквания може да я подплашат, особено ако връзката ви е от скоро. Наблюдавайте половинката си, дайте си време за по-задълбочено опознаване. И не забравяйте да го/я изненадвате от време на време с мили жестове. Както знаете „дребните камъчета обръщат колата“, но могат и да я подпрат, за да не се срути по нанадолнището.

 


Козирог

 

Когато сте спокойни ставате и прекалено доверчиви. Същото ще е през тази седмица. И не е изключено някой да се опита да злоупотреби с добротата ви. Особено някой, който от доста време прави неимоверни усилия да привлече вниманието ви. Това е за онези от вас, които не са във връзка. Но почти същото може да се случи и с другите, които вече си имат половинка. Само че той/тя да се опита „да им се качи на главата“. Не мислете за раздяла, а за убедителен начин, по който да заявите, че никой няма право да навлиза в личното ви пространство.

 


Водолей

 

Предстоят интересни приключения, независимо дали сте във връзка от скоро, от много време или изобщо нямате партньор до момента. И в трите случая, обаче, е желателно да сте предпазливи. При обвързаните, за да не подведете половинката си да участва в инициатива, която не одобрява. Във втория, защото все още не познавате добре човека, с когото сте и може да не останете доволни от партито, на което ви кани. А в третия, защото изведнъж може да се окаже, че желаещите да се сближат с вас са повече от един и поведението им доста да ви обърка.

 


Риби

 

Не е изключено да попаднете в малко сложна ситуация. Да се наложи да избирате между човека, с когото сте в момента и някой, с когото е ясно, че не сте безразлични един към друг. Внимавайте, защото „от два стола може да останете на земята“. Помислете добре дали си заслужава да се разделите с настоящата си половинка и дали сте в състояние да поддържате успоредно една явна и една тайна връзка. Тайната ви със сигурност ще бъде разкрита най-късно до края на седмицата и последствията може да се окажат плачевни.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия