4 зодии, които предават във връзките

Вижте кои са те

2019-09-16 18:00:00
4 зодии, които предават във връзките
Снимка: Pexels

Не може да разчитате напълно на тези зодии, в един момент от връзката те ще ви предадат и разочароват. Правят го, дори да ви обичат. Невинаги искат нарочно да ви наранят, просто не са внимателни и не знаят как да се държат в сериозна и дълга връзка. Ето кои са те.

 


Водолей

 

Те са много щедри, работливи, амбицирани са и искат да постигнат много. Затова често поставят кариерата си пред половинката и са прекалено фокусирани над свои идеи и проекти. Игнорират проблемите във връзката, подценяват времето, прекарвано с партньора и така го разочароват. Дори да обичат силно, не обичат публичните прояви на любов и не го показват съвсем ясно. Често жертват своето щастие и това на половинката, заради някаква работа или каузи.

 


Овен

 

Овните са много страстни и нямат проблем с показването на това. Целуват и гушкат партньора постоянно, искат да са с него често. Но тази страст ги прави и импулсивни. Затова се случва да действат, без да помислят, и така да наранят половинката си с постъпките си. Егоисти са и поставят на първо място собствените си интереси, не мислят как нещо ще повлияе на другия. Разсейват се лесно, забравят някои неща.

 

Близнаци

 

Много социални знаци. Обожават да общуват, споделят, да се запознават с нови хора и да ходят по партита. Забавни и мили са, но не могат да се кротнат. Постоянно обикалят клубове, хижи, купони, постоянно са с различни хора и това не се харесва на партньора. Често го пренебрегват и изглеждат опасно близки с други хора. Много са чаровни, но редовно не спазват обещанията си. Рядко имат сериозни връзки.

 


Стрелец

 

Жадни са за приключения, вълнение, забавления. Затова срещите с тях никога не са скучни. Но и те, като Близнаците, са много социални, постоянно на нови места, пътуват, общуват с доста хора, копнеят за нещо вълнуващо и ново. Това не е полезно, когато имат сериозна връзка - не могат да прекарват достатъчно време с партньора и да изградят доверие помежду си. Свободата им е приоритет, а не обвързването. Мразят рутината.

 

4 зодии, които са искрени във връзките

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия