Седмичен любовен хороскоп 9 - 16 септември

2019-09-09 16:30:00
Седмичен любовен хороскоп 9 - 16 септември
Снимка: Pexels

Овен


С много емоции ще запомните тази седмица. Половинката ви ще има проблеми и, ако ви позволи, опитайте се да помогнете. Покажете съпричастност и не си организирайте самостоятелни забавления. Ще станат повод за разправии и трудно ще успокоите обстановката.


Телец


Лесно ще синхронизирате действията си с тези на любимия човек. Дори когато не сте заедно ще мислите еднакво. Не привличайте вниманието на околните, някои хора трудно понасят чуждото щастие. За предпочитане е да сте в по-камерно обкръжение вместо в шумни компании.


Близнаци


Влюбените представители на вашия знак изведнъж ще превърнат отношенията си от безметежна идилия в бойно поле. Като по команда и вие, и половинката ви ще започнете да показвате най-неприятните черти от характера си и да се опитвате да надделеете един над друг. Докато се усетите борбата за надмощие ще се превърне „от играчка в плачка“ и ще завърши или с безразлични погледи в празното пространство или с бурни любовни обяснения.


Рак

Обикновените задължения ще се преплитат с любовния живот. За щастие, въпросните задължения често ще са сходни и ще можете да общувате пълноценно, допълвайки се един-друг с половинката си. Благоприятен период, защото постъпките ще говорят много повече от думите ви и ще се убедите във взаимните си чувства.


Лъв


Не сте в много благоприятна позиция през тази седмица. Мислите ви ще са ангажирани повече публични изяви (участие в някакъв конкурс, концерт, състезание), отколкото с лични контакти. В крайна сметка, обаче, ще успеете да впечатлите любимия човек с таланта си, участвайки във въпросното мероприятие или с мил жест, компенсиращ отсъствието ви и невъзможността да се виждате ежедневно.


Дева


Следвайте интуицията си, Вселената е на ваша страна. Тогава, когато не ви достига емоция ще компенсирате с чувство за хумор. Когато не ви достига желание, ще компенсирате с оригинални идеи за развлечения. Изобщо, трудно някой би разгадал истинските ви чувства, а ще имате достатъчно възмжности да разгърнете личната си инициатива.

Везни

Както вашите чувства, така и тези на половинката ви през тази седмица ще бъдат поставени на изпитание. Ще се убедите, че твърдението: „приятел в нужда се познава“ е напълно вярно не само между приятели, но и в любовните отношения. Ще имате нужда от конкретна помощ и единственият човек, който всеотдайно ще предложи участието си ще е онзи, който истински ви обича.

Скорпион

Много общи интереси ще имате през тази седмица с половинката си. Прекрасна възможност да се освободите от натрупаното недоволство и да оставите елементарните спорове в миналото. Участвайки в различни колективни инициативи ще се стремите да се допълвате и ще забравите да се критикувате, както понякога се е случвало.

Стрелец

Поведението на половинката нееднократно ще предизвиква у вас възмущение, бурни реакции, недоверие и други неприятни преживявания. Въздържайте се от прибързани решения и ожесточени критики преди да сте разбрали какво точно става. Признайте си честно, че и вие се сте „света вода ненапита“ и се е случвало да давате повод за недоволство.

Козирог

Преживяванията като цяло ще са интересни и ще приповдигнат настроението ви. Ще сте много по-дружелюбни от обикновено и във всеки нов познат ще виждате подходящ партньор. Не се увличайте твърде много независимо дали вече имате приятел/ка или не. Различията не изпъкват веднага, но когато ги установите ще е по-трудно да ги възприемете, ако вече сте скъсили разстоянието.

Водолей

Следвайте принципите си и не идеализирайте нито хора, нито събития. През тази седмица е много важно да запазите реалистичния си поглед върху света и да покажете уважение към предпочитанията на половинката. Неприятностите от любовен характер, до колкото ги има, ще са плод на прекалените ви очаквания или неоснователни капризи.

Риби

Във ваша полза е да сте по-самостоятелни и да не допускате никого в личната си територия през тази седмица. Съобразявайте се с предложенията на половинката, но не позволявайте да ви манипулира. Не забравяйте, че колкото и добре да си пасвате всеки един от вас е самостоятелна личност и борбата за лидерство може да разруши дори най-хармоничната връзка.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Криси Табачка

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
titia
преди 4 години

mmdaaa......


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия