Седмичен любовен хороскоп 19 - 25 август

Какво ви чака тази седмица?

2019-08-19 16:30:00
Седмичен любовен хороскоп 19 - 25 август
Снимка: Pexels

Овен

Ще навредите сериозно на отношенията си, ако не се въздържате от импулсивни прояви през тази седмица. Гордостта обикновено е лош съветник, а при вас може да е даже пагубна. За сметка на това думата „извинявай“ има доказана „магическа“ сила. Ако се държите зле с половинката си съвсем скоро той/тя ще изчезне от живота ви и ще тръгне по своя път. Осъзнайте навреме грешките си, ако искате да предотвратите раздялата (за пореден път).

Телец

Сексапилни сте и в същото време склонни да действате доста разкрепостено. Не бихте се поколебали да отправите покана за среща към онзи, който истински привлича вниманието ви. Не е изключено да се сближите с личност, към която до скоро сте се отнасяли с недоверие, че и с известно пренебрежение. Четвъртък и петък са дните, наситени с много романтични емоции, но не прекалявайте с откровенията, ако не искате да преживеете разочарование пред следващите дни.

Близнаци

Не си насрочвайте любовни срещи, ако нямате действителна нужда да общувате с половинката си. Ще ви е скучно и ще мислите повече за раздяла, отколкото за освежаване на връзката. През тази седмица може да ви е много по-приятно да сте сами или да сте в компанията на приятелите, отколкото да се видите с него/нея. Откровения отказ е за предпочитане пред поредицата отегчителни разговори. В края на седмицата той/тя отново ще ви започне да ви липсва и облаците на досадата ще се разсеят.

Рак

Необичайно спокойни ще сте през тази седмица. Каквото и да се случи ще наблюдавате „като през стъкло“, нищо не би могло да ви извади от равновесие. Много полезен период, защото ще оставите в миналото всички спорни въпроси, които са ставали повод за разправии с половинката ви и просто ще се наслаждавате на взаимното си въздействие. Може да се виждате всеки ден или изобщо да не се виждате, и в двата случая ще се чувствате добре и връзката ви ще е стабилна. В края на седмицата ще сте по-емоционални, по-спонтанни и обстановката ще се оживи.

Лъв

Доста често през тази седмица ще си задавате въпроса: искам ли тази връзка или не? От една страна ще ви е страх да направите първите стъпки към раздялата, от друга може да изпитвате неудовлетворение от сегашното състояние на отношенията си. Причината е, че нямате достатъчно убедителни аргументи за раздяла, но пък и ситуацията такава, каквато е в момента не ви радва. Настроението ви е променливо и съвсем не е време за сериозни разговори. Ограничете срещите поне до края на седмицата, когато мисълта ви ще се избистри и ще решите дали имате нужда от промяна или не.

Дева

Разумът ще надделее над емоциите и поведението ви през тази седмица на моменти може да е твърде сдържано и уравновесено. Фактът, че не говорите за чувствата си може да подейства стресиращо на половинката ви, да се зареди със съмнения, да започне да ревнува. Не си го причинявайте, стабилността на връзката зависи и от двамата, не е отговорност само на единия от участниците. Ще изпитате чувство на вина, ако той/тя се дистанцира и престане да отговаря на сигналите ви. Променете поведението си, ако не искате в края на седмицата да видите, че активно търси компанията на друг/а.

Везни

Кратка раздяла с половинката ще е изключително полезна за любовните ви отношения през тази седмица. Фактът, че нямате възможност да се срещата ще се окаже мощен импулс за чувствата ви. Той/тя ще ви засипва с писмени любовни послания, музика и нежни клипчета. Възползвайте се от ситуацията и действайте хитро. Сега е моментът да изясните спорните въпроси в писмен вид и повече никога да не си губите времето с тях. Ще разберете до колко е перспективна връзката ви и до колко е силно доверието ви един към друг. В края на седмицата може да получите покана за среща от съвсем неочаквана посока.

Скорпион

Опитайте се да разберете, че има разлика между прозорливост и подозрителност. Ако непрекъснато се съмнявате в чувствата и откровеността на половинката си рано или късно ще стигнете до сериозен конфликт. Това че той/тя разговаря с някой от вашите познати съвсем се е сигнал за измама и повод за разправия. Едно от закодираните качества на Скорпионите е, че са в състояние да се наранят със собственото си жило без да мислят за последствията. А след това дълго да съжаляват без да намерят правилната посока. Ясно е, че го можете, важният въпрос е: трябва ли…

Стрелец

Дано половинката ви е на ясно с присъщата ви любов към приключенията и да приема това ви качество за нещо естествено. Дано също да е разбрал/а вече, че не отговаряте на неудобни въпроси и ги подминавате с ефектно мълчание, сякаш нищо не сте чули. Защото през тази седмица ще сте обект на нечий нескриван интерес, който много бързо ще премине от флирт към свалка. Някой от новите познати ще ви впечатли и едва ли ще откажете покана за среща само от лоялност към текущата си връзка. За известно време може и да запазите в тайна факта, че „седите на два стола“, но не забравяйте, че най-вероятният завършек ще е „да паднете и от двата“.

Козирог

Единственият по-упорит знак от вашия е Телецът, но при тях става дума по-скоро за инат, при това на моменти патологичен. И никак не е желателно да стигате до такива висши форми на изява. Съобразявайте се с желанията на половинката си и не натрапвайте своите на всяка цена. Колкото и интересни да ви изглеждат вашите идеи, не лишавайте приятел/ката си от право на мнение. Никой не обича да играе „поддържаща“ роля. Комбинирайте заниманията по схемата „и вълкът сит, и агнето - цяло“. Със сигурност ще установите, че той/тя умее да фантазира не по-лошо от вас и че да сте заедно е доста по` за предпочитане, отколкото да сте без компания.

Водолей

Освен оригиналния начин на мислене, притежавате и неповторимия талант да се забърквате в какви ли не куриозни ситуации. Винаги попадате там, където се случва нещо необичайно и намирисва на приключение, като при това не полагате почти никакви усилия, за да „влезете във филма“. Хубавото е, че след това ще имате с какво да впечатлите слушателите си, но „обратната страна на медала“ е, че не рядко ставате жертва на измама. Бъдете изключително предпазливи към опитите за сближаване от страна на непознати или на хора, които познавате съвсем от скоро, особено пък от социалните мрежи. Не е изключено да злоупотребят с доверието и да навредят необратимо на личните и в частност на любовните ви отношения.

Риби

Понякога се случва да „слезете от облаците“ и да видите света в реалните му очертания и краски. В такъв момент обикновено ставате по-критични, виждате недостатъците, а пропускате предимствата. Ако непрекъснато ви се иска да обсъждате отношенията и да променяте характера на половинката си, значи е по-добре да разредите срещите и даже за известно време изобщо да не се виждате. Ефектът от подобни разговори ще е непредвидим и по-скоро неприятен. Ще варира от размяна на остри реплики (защо не съпроводени и със сълзи) през разочарование, та до раздяла. Спомнете си случвало ли се е и преди. Така ще разберете дали раздялата наистина е неизбежна или вие просто прекалявате с претенциите.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева.

Автор: Криси Табачка

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
titia
преди 4 години

ama 4e horoskopi ....nima da iska6 da si s liubimia 4ovek triabva da e suprovodeno s izviniavai ? ili da se 4uvstva oteg4avane ot prisustvieto ?? ujasni pisania .


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия