3 емотиконки, които издават желание за секс

Вижте кои са те

2019-08-14 18:00:00
3 емотиконки, които издават желание за секс
Снимка: Pixabay

Картинките и изображенията понякога говорят по-добре от думите, а подходящо подбраните емотиконки имат много голям ефект върху чата и отношенията между хората, пишат от американското издание на "Cosmopolitan". Емотиконките правят разговора по-забавен, пикантен, весел, придиват чар, понякога са трудно разгадаеми. Но има някои от тях, които издават сексуални намеци или възбуда. Ето и кои са те.

 


1. Човекът, който сърфира

 

Човекът, който кара сърф, всъщност не издава, че обичате лятото, ходи ви се на ваканция и ви се практикуват водни спортове. Като го пратите, все едно казвате, че сте дръзки, възбудени, на път да отидете към човека, когото харесвате и да го съблазните. Сякаш бързате за тръгнете и сте решени да получите това, което искате. И намеквате, че искате веднага да отидете при своята тръпка.

 


2. Клоунът

 

Емотиконът с глава на клоун издава, че копнеете отново да бъдете с някое бивше гадже. Клоунът е с широко отворени, леко ококорени очи, много широка усмивка, къдрави кичури коса - не прилича нито на човек, нито на животно, нелеп е. Това издава, че желаете човек, с когото знаете, че не трябва да бъдете и който ще ви донесе негативна енергия в живота. Сякаш казвате, че сте безразсъдни и сте готови да влезете в пламъците и да изгорите за пореден път. Емотиконът клоун показва, че сте на път да направите нещо много глупаво, но което ви се струва безобидно. "Това, което правя е глупаво, и го знам, но не ми пука" - това мисли клоунът, и това е едновременно ужасяващо, но и неизбежно. Скорпионите, които са възбудени, най-често използват този емотикон, когато намекват за секс.

 


3. Дяволчето

 

Леката усмивка на дявола показва, че сте много страстни и искате да се отдадете на ласки. Така най-често намеквате, че отдавна не сте имали партньор, сексуалният ви живот е в застой и планирате най-накрая да прелъстите някого. "Не съм правил секс от доста време и съм възбуден до такава крайност, че тази крайност може да се опише като дяволска", казва емотиконката дяволче. Хората много често я пращат на приятелите си преди купон или излизане на дискотека и така издават, че копнеят да намерят някого, когото харесват през нощта и дори планират да целунат непознат.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия