Седмичен любовен хороскоп

Какво вещаят звездите в любовта тази седмица?

2019-08-05 13:30:00
Седмичен любовен хороскоп
Снимка: Pexels

Овен


По-наблюдателни сте от обикновено и по-проницателни. Ще забележите детайли в личните отношения, които преди време са ви убягвали. Половинката ви няма да изпълни дадено преди време обещание и ще се почувствате неприятно. По-лошото е, че той/тя ще ви даде да разберете, че даже няма намерение да го изпълни. Мисълта за раздяла може да премине като светкавица през съзнанието ви. В края на седмицата обстановката ще е по-ведра.

 

Телец


По стечение на обстоятелствата през тази седмица може да сте далече от половинката си и да ви е тъжно. Все пак виртуалното общуване остава като достъпен вариант и положението няма да е съвсем безнадеждно. Ще ви е по-лесно да понесете временната раздяла, ако си уплътните времето с всякакви занимания. В края на седмицата приятелите ще ви поканят на купон и ще ви повишат настроението. Не реагирайте на случайни свалки.

 

Близнаци


Отношението на околните ще ви подскаже, че сте привлекателни и ще повиши самочувствието ви. Ролята на недосегаеми до някъде е благоприятна за вас, независимо дали сте обвързани или не, но не е желателно да сте и саркастични. Прекалените капризи ще се отразят зле на отношенията ви с половинката. Ако сте в лошо настроение не се съгласявайте на среща, вместо да разваляте настроението и на околните.

 

Рак


Приятни събития ще ви заредят с оптимизъм през тази седмица и може да предложите на половинката си промени, от които до момента сте се смущавали. За ваша радост той/тя ще е достатъчно сговорчив/а и ще успеете заедно да се справите с проблеми, които до момента са ви пречели да се сближите достатъчно. Организирайте си развлечение, което ще зарадва и двамата. Най-подходящо е да го направите в края на седмицата.

 

Лъв


Ако преди време сте поглеждали настрани и сте флиртували със случайни обекти с цел да повишите самочувствието си и да издразните половинката, то през тази седмица не е изключено „от два стола да останете на земята“. Ще се почувствате доста конфузно, защото не сте предвиждали такъв сценарий и най-вероятно нямате резервен вариант. Обадете се по телефона, напишете СМС, напомнете за себе си, вместо да роните сълзи и да слугувате на гордостта си. Направете го в четвъртък, при това със закачливи нотки в гласа. Той/тя ще пренебрегне недоволството и ще ви прости.

 

Дева


Интуицията ви е силна и в началото на седмицата може да усещате смесица от леко напрежение, комбинирано с вълнение. Непрекъснато да очаквате, че нещо ще се случи, без да имате представа точно какво. Предположението ви е вярно, в средата на седмицата наистина ще преживеете интересно събитие. Ще чуете горещо любовно обяснение, независимо дали сте във връзка или не. Друг е въпросът дали ще ви зарадва или обърка.

 

Везни


Всички знаят за прословутата ви отзивчивост и са сигурни, че на вас може да се разчита. През тази седмица ще проявите най-добрите си качества: съчувствие и дипломатичност. Каквито и противоречия да сте имали с половинката си ще успеете да ги изгладите. Само не прекалявайте с готовността за компромиси, защото той/тя може да реши, че това е даденост и да започне да злоупотребява с добротата ви.

 

Скорпион


Настроението ви ще е по-ведро, а вие ще сте по-доверчиви и по-откровени през тази седмица. Подходящ период за провеждане на трудните разговори. Ще намерите верните отговори на сложните въпроси и ще стабилизирате връзката си. Ако искате да се поразходите някъде сред природата, направете го в сряда и четвъртък. В събота и неделя останете у дома и не създавайте нови връзки.

 

Стрелец


В състояние сте да изненадате доста неприятно половинката си през тази седмица. Прекалено сте насочени към себе си и склонни да игнорирате чуждите желания и грижи. Дори той/тя да сподели, че има някакви проблеми, вие съвсем няма да се заемете с решаването им, нито пък да си развалите настроението по този повод. На всичкото отгоре сте готови да приемете всяка странична покана за купон и да се забавлявате флиртувайки с нови познати. Имайте пред вид, че тайната ви скоро ще бъде разкрита.

 

Козирог


Ще се наложи да разредите срещите с половинката си през тази седмица. Неговата/нейната липса ще ви изпълни с романтични мисли и желания. Не е изключено да започнете да идеализирате приятел/ката си, да преувеличавате важността му/й за живота си и да се изолирате изцяло от външния свят. В края на седмицата срещите ви ще зачестят и тогава ще забележите недостатъците, които сте пренебрегнали или пък той/тя ще постъпи по начин, който ще ви разочарова. Няма да ви е лесно да приемете истината, но пък е по-добре да се отървете от заблудата, макар и болезнено.

 

Водолей


Готови сте да зададете всички неудобни въпроси, които ви мъчат. Да споделите и обсъдите всички съмнения. Ще е малко опасничко, ако половинката ви има какво да каже и се разбърбори откровено. Със сигурност ще ви ядоса. Ако обаче, подозренията ви се окажат неоснователни, ще попаднете в доста неловка ситуация. Спасението е да се уедините за известно време, да овладеете емоциите, в края на седмицата да насрочите поредната среща и да се държите така, сякаш нищо не се е случило.

 

Риби


Фактът, че сте отстъпчиви често е заблуждаващ. Половинката ви може да остане с впечатлението, че каквото и да направи няма да реагирате враждебно. В края на седмицата може да ви изненада неприятно с глупава постъпка или прибързано изказване. Да ви огорчи и отблъсне от себе си. Преценете дали това се случва за първи път и дали не е време да покажете, че Рибите освен делфини могат да бъдат и акули. Не позволявайте да ви нарушават територията.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Криси Табачка

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия