Какво чака зодиите в любовта по време на Рак във Венера?

Ето какво

2019-07-09 18:00:00
Какво чака зодиите в любовта по време на Рак във Венера?
Снимка: Pexels

От 3 юли до 27 юли планетата на любовта, хармонията и красотата - Венера, е в знака  Рак. Раците са водни знаци - подвластни на емоциите и много влюбчиви. Ето как ще се отрази това на всички зодии.

 


Овен

 

Ще им се иска да прекарват повече време вкъщи, с любимите си хора. Да се сгушат на дивана с половинката и да гледат филми, да си готвят домашни ястия. През периода ще са на романтична вълна и няма да ги интересува къде са, няма да им трябват лъскави места, просто ще искат да са с любимия и да се чувстват защитени.

 


Телец

 

Ще им се някой да ги предизвика, да изпита ума им, да ги вдъхнови с интелигентността си. Копнеят за дълбоки, философски и сериозни разговори и ще търсят човек, с когото да ги проведат. Дори да не са на едно мнение, ще им стане забавно и флиртът ще е успешен. Някой ще ги очарова с остроумието си.

 


Близнаци

 

Няколко пъти ще отидат на шопинг. Ще им се да изненадат половинката с нещо ценно и красиво. Ще предложат на гаджето да си разменят подаръци, дори да няма повод. В настроение са да глезят любим човек или да бъдат глезени. По принцип предпочитат флирта, но сега ще им се иска да имат сериозна връзка.

 


Рак

 

Ще са по-привлекателни от всички други и ще събират погледите, където и да отидат. Ще очароват много хора през периода. Сега е времето да покажат красотата си и да повярват повече в себе си, да се харесат каквито са. Ще прекарат много време с близки и хора, които ги ценят.

 


Лъв

 

Лъвовете ще са по-мъдри през периода. Ще гледат философски на нещата и няма да се отчайват. Ще си припомнят как преди са намирали спокойствие и наслада в самотата. Това е време, в което трябва да премислят някои отношения, да останат сами със себе си и да се отдадат на хобитата си. Ще научат, че имат таен обожател.

 


Дева

 

В последно време чувстват, че харесват много хора около себе си, което е нетипично за Девите. Ще искат да прекарват повече време навън, на събития, да са с компания, да общуват много. Ще станат по-влюбчиви. Едно приятелство може да се превърне в нещо повече. Друг вариант е да се запознаят със специален човек в интернет.

 

Снимка: Pexels


Везни

 

Напоследък всички говорят за Везните. Впечатлили са околните, всеки ги хвали. Везните ще са много слънчеви, лъчезарни, ще блестят през периода. Това ще им донесе късмет в работата или в нещо, с което се занимават. И може да изживеят луд романс с колега или някой от курса или уроците, на които ходят.

 


Скорпион

 

Скорпионите са много запалени по приключенията през последните месеци. И сега няма да искат да кротуват, трябват им страст, вълнения и забавления. Ще ходят на много походи, нови места, градове, концерти, фестивали, ще срещнат нови хора, ще създадат прекрасни спомени. Ако имат връзка, с партньора ще са спонтанни и ще пробват нещо ново.

 


Стрелец

 

Копнея за емоционална, силна, смислена и сериозна връзка. Искат да усетят какво значи истинска интимност и близост. Ще се разкрият напълно пред любимия и ще искат да разберат всичко за него. Този път няма да искат обикновени срещи или купони, а ще мечтаят за романтика и ще отворят сърцето си за любовта.

 


Козирог

 

Любовният им живот е много динамичен през периода. Ако скоро са започнали връзка, ще са готови тя да премине в нещо по-сериозно, ще се отдадат на партньора изцяло. Писнало им е от флиртове, искат човек, на когото да разчитат. Ще са изключително лоялни и така ще впечатлят някого.

 


Водолей

 

През юли тези зодии ще са много креативни и продуктивни. Ще измислят интересни идеи за срещи и пътувания, ще правят сладки подаръци. Ако са необвързани, ще помогнат на човек в беда и може да се окаже, че това ще е новото им сериозно гадже. Вероятно ще ги впечатли човек от работата, от фитнеса или от кафето, което редовно посещават.

 


Риби

 

Романтиката е завладяла сърцата им. Рибите просто не могат да си намерят място, толкова са развълнувани, еуфорията е край тях постоянно. Ще са още по-експресивни и емоционални от обикновено, ще засипват с любов партньора. Ще ходят на романтични и весели срещи. Ако са сами, непременно някой ще привлече вниманието им и те ще го заговорят.

 

Според зодията: Какво ви очаква в любовта през Лято 2019 г. ?

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия