Седмичен любовен хороскоп 17 - 23

Какво очаква тази седмица в любовта тийнейджърите?

2019-06-18 16:30:00
Седмичен любовен хороскоп 17 - 23
Снимка: Pexels

Овен


Не се надявайте на бурни любовни емоции през тази седмица. Ако сте се скарали за нещо с половинката си, ще можете да възстановите мирните отношения в четвъртък и петък. В края на седмицата е вероятно да сте двамата в голяма компания, където ще се чувствате „в свои води“. За необвързаните представители на вашия знак прогнозата е, че ще се запознаят с нови хора, с които имат еднакви интереси като хоби, спорт или други умения. Опитите за рязко скъсяване на дистанцията с предпочитана личност няма да са успешни, печелившата тактика е да сте по-предпазливи.

 

Телец


Обичайните ви схеми на действие през тази седмица няма да дадат очаквания ефект. В случай, че имате половинка предстоят изненади. Той/тя може да реши „да покаже характер“ и да се противопостави на инициативите, вместо да приеме предложенията ви с усмивка, както се е случвало до момента. Необвързаните пък трябва да импровизират с фантазия, ако искат да привлекат вниманието и да впечатлят трайно обекта на романтичните си фантазии.

 

Близнаци


Чарът ви през тази седмица ще е неустоим и би било голяма грешка да не се възползвате. В случай, че преди време сте се разделили с половинката си, но все още имате желание да възобновите отношенията, то докато Слънцето все още е във вашия знак, имате шанс да го направите. Необвързаните може да поставят начало на връзка с личност, живееща далече, дори в друга държава. Превръщането на виртуално познанство в реално ще предизвика по-скоро разочарование, отколкото възторг.

 

Рак


Ако наистина сте влюбени в половинката си, то не губете чувство за мярка, когато разговаряте, дори на шеговити теми. Уважавайте нейната/неговата индивидуалност и предпочитания. Бъдете откровени, без да сте скептични, бъдете обективни, без да сте критични и бъдете искрени без да сте заядливи. Преминете ли границата на добрия тон, особено във вторник и сряда, решите ли, че ви е позволено да провокирате, дразните и показвате превъзходство, вместо „лулата на мира“, ще запалите „огъня на войната“, след което ще установите, че е невъзможно да „заровите томахавката“. Последствията ще си останат за ваша сметка.

 

Лъв


В началото на седмицата заниманията ви ще са сериозни и личните отношения няма да са от особено значение. В сряда и четвъртък, обаче, може да се почувствате „на кръстопът“. По стечение на обстоятелствата да срещнете предишното си гадже и да си зададете трудния въпрос: искам ли да сме отново заедно или само така ми се струва? В случай, че все още не сте намерили новата си любов, а предишният пламък не е угаснал, разговаряйте приятелски, но неангажиращо, докато решите кое е по-добре за вас. Ако вече имате нов/а приятел/ка, не си усложнявайте живота с „призраци от миналото“.

 

Дева


Малко сложен период, в който е по-добре да не се виждате прекалено често с половинката си. Чувствата ви са непостоянни, а желанията противоречиви. Във вторник и сряда ще сте много повече разумни, отколкото емоционални и, ако мислите, че трябва да обсъждате с него/нея някакви сериозни теми, то направете го в тези дни. Във всички останали е препоръчително да използвате времето си за различни занимания от материално естество. Ако си дадете сметка до колко е сериозна връзката и до колко са реални очакванията ви, ще избегнете неприятните разговори и прибързаните решения.

 

Везни


В началото на седмицата настроението ви ще е нестабилно. Във ваша полза е да не си насрочвате срещи. Ако нещо сте ядосани на половинката си и във въображението ви изникват бурни разправии с неясен финал, то по-добре изобщо не започвайте разговори на тема „кой кого обича повече“. Даже избягвайте да се запознавате с нови хора. Най-обикновен флирт би могъл да завърши драматично. В края на седмицата обстановката ще се успокои, но и тогава не е желателно да зачеквате спорните въпроси.

 

Скорпион


Доверете се на случайността и импровизирайте. Не се разочаровайте, ако първоначалните ви замисли не се осъществят. Реалните събития може да се разминат с предположенията ви във всякакво направление, но по отношение на романтиката и любовта ще е направо задължително. Първоначално ситуацията вероятно ще ви смути, обаче скоро ще разберете, че спонтанността е за предпочитане пред отработения сценарий, че успехите в любовта не се подчиняват на закономерности. Излишно е да драматизирате. Между черното и бялото има хиляди цветове. Изберете си един и се наслаждавайте.

 

Стрелец


Дали Стрелците ще „стрелят“ или тях ще „ги отстрелят“ не е много ясно, но да си имат едно на ум, че предстоят неприятности и за обвързаните, и за необвързаните. Имащите половинка изведнъж може да се усетят привлечени в нечие чуждо гравитационно поле, при това доста по-магнетично от текущата им връзка. До колко ще решат да скочат в поредната любовна авантюра, да се завихрят в поредната романтична буря или пък ще предпочетат да запазят позициите си, зависи от силата на илюзиите, които си създават. Подходящият ден за срещи на необвързаните Стрелци с обекта на предпочитанията им е неделя. До тогава горещите страсти ще се поохладят, мъглата на миражите ще се разсее и решението им да започнат връзка или не ще е обективно.

 

Козирог


Поводите за конфликти с половинката през първите няколко дни на седмицата ще са чести, но незначителни. Не се поддавайте на изкушението непрекъснато да доказвате правотата си. Дори да има причини за недоволство във ваша полза е да запазите спокойствие и да „не наливате масло в огъня“. Избийте си мисълта, че най-правилната тактика е „око за око, зъб за зъб“ и се въздържайте от прояви на ревност и реванш. Цветето на любовта трябва да се подхранва с търпение, а не с възмездие.

 

Водолей


Няма да е необходимо да полагате особени усилия, за да привлечете вниманието през тази седмица. Креативни сте, оригинални, дружелюбни и това по съвсем естествен начин ви прави привлекателни. И не намигайте прекалено често на обектите на симпатиите си, за да не предизвикате масови разправии между групи от съперници. Обвързаните представители на вашия знак ще съумеят да внесат нещо ново и вълнуващо във връзката си, а необвързаните може да срещнат поредната си любов в петък или неделя.

 

Риби


По някакви причини (семейни, технически или други) през тази седмица няма да можете да се виждате толкова често с половинката си, колкото ви се иска. Даже може би през повечето време ще си общувате дистанционно и виртуално. Най-вероятният ден, в който бихте могли да се срещнете ще е събота и тогава ще преливате от желание да говорите за всичко преживяно предишните дни. Да споделите емоциите си е прекрасно, но не се увличайте твърде много, защото в желанието да сте убедителни понякога започвате да преувеличавате, което може да се отрази зле върху взаимното ви доверие.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Криси Табачка

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия