За тийнейджъри: 4 зодии, които ще открият любовта през лятото

Очаква ги страхотен сезон!

2019-05-30 18:00:00
За тийнейджъри: 4 зодии, които ще открият любовта през лятото
Снимка: Pexels

Лятото е най-вълнуващият сезон. Времето е хубаво, дните са дълги, партита са в разгара си, прекарваме все повече време сред природата, на летни фестивали или на море. Ето за кои зодии летният сезон ще е още по-магичен, защото ще срещнат сродната си душа и ще създадат сериозна връзка.

 


Лъв

 

Това лято ще е много горещо за Лъвовете - и буквално, и преносно. Любовният им живот ще бъде истински пожар! Ще са много креативни и весели през лятото, което ще привлича противоположния пол. Лъвовете ще са по-спокойни от обикновено, ще искат да се забавляват, няма да правят драматични сцени и ще са заредени с положителна енергия. Любовните отношения ще вървят като по мед и масло, всичко ще се случва с лекота, няма да има скандали и наранявания. Тези зодии ще срещнат забавен човек, който се наслаждава на живота като тях и държи да ги направи щастливи. Толкова ще се допълват и ще си приличат, че нито един от двамата няма да иска изобщо да погледне друг човек.

 


Дева

 

Девите са много критични по природа, и към себе си, и към околните. Затова рядко харесват някой много и рядко биват запленени от любовта. Сами не си позволявай да се отдадат на чувствата и винаги намират недостатъци у околните. Това лято обаче ще има промяна. Ще осъзнаят, че не могат да се сърдят и инатят за дребните неща и ще приемат човека такъв, какъвто е. Ще се наслаждават на хармония, а човекът, който срещнат, ще им окаже невероятна подкрепа. Така Девите няма да се чувстват под напрежение. Новият човек ще им покаже, че трябва да се радват и на малките неща и ще им прави много романтични жестове.

 

Снимка: Pexels

 


Везни

 

ЛЮбовният живот на Везните през последната година беше пълен хаос. През зимата имаха доста караници с партньори или с хора, които излизат по срещи, но сега нещата ще се успокоят. Ще срещнат своята сродна душа. Човек, който ги разбира, помага им, иска най-доброто за тях и поставя връзката преди всичко друго. Така Везните ще си починат от споровете, драмите и вече любовните отношения няма да им се струват изцеждащи. Везните ще са сигурни в своя партньор, тъй като ще е по-зрял от тези, които са имали до момента и няма да се страхува да говори за чувствата и емоциите. Очакват ги страстни преживявания в спалнята.

 


Риби

 

Рибите винаги са си мечтали да срещнат любовта през лятото, на екскурзия, на плажа, на разходка в планината, на вълнуващ концерт - както става по филмите. Просто желаят да изживеят своята лятна приказка и да намерят сродна душа. Най-накрая това ще се случи. Лятото ще е много вълнуващо за тях - ще посетят доста интересни места и събития и някъде там - ще открият любовта. Човекът, който срещнат, ще е много сериозен, земен, стабилен, ще ги подкрепя, ще им вдъхва кураж и сили. Ще е сигурен в чувствата си и няма да допуска дребни неща и безразсъдни постъпки да провалят връзката. Най-вероятно ще се влюбят лудо в средата или края на лятото - август или септември.

 

4 зодии, които нямат късмет в любовта

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия