4 двойки зодии, които не могат да останат заедно

Те не си подхождат

2019-05-28 18:00:00
4 двойки зодии, които не могат да останат заедно
Снимка: Pexels

На тези зодиакални двойки просто не им е писано да бъдат заедно. Може отначало да има някаква страст между тях, но не могат да създадат сериозна и стабилна връзка, да се научат да правят компромиси и да се разбират. Ето и кои са те.

 


Овен и Козирог

 

Козирозите са рационални, проявяват търпение, разумни са и обмислят всичко, не допускат грешки. Овните са доста нетърпеливи, много по-импулсивни и правят неща, без да мислят. Така могат да наранят много Козирозите. Бързо избухват, но пък са честни и заявяват открито как се чувстват. Козирозите са по-потайни и не обичат да говорят много за личния си живот, особено пред други хора. Огнените Овни бързо се впускат във връзка и са динамични. А земните Козирози не бързат, искат първо да опознаят човека, бавно се доверяват. Затова връзката може да е стресираща.

 


Стрелец и Риби

 

Рибите са водни знаци - чувствителни, много емоционални, раними, идеалисти. Остават неразбрани от Стрелците, а и от доста други зодии. Стрелците са приключенци, не обичат да се задържат на едно място, пътуват много, впускат се в нови изживявания, търсят тръпка, общуват с много нови хора - всичко това може да нарани Рибите, които търсят отдаден, сериозен партьнор, който да е винаги до тях и да ги подкрепя. Рибите имат идеалистичен поглед към живота, не допускат изневери и предателства. Стрелците по-бързо прощават и рядко изпитват много силни чувства.

 


Лъв и Скорпион

 

Приличат си по това, че са големи инати, много упорити и интелигенти и всеки си знае своето. Огнените Лъвове и водните знаци - Скорпионите са силни характери и имат амбиции. Това може да ги направи добри и верни приятели, но не и подходяща двойка. Лъвът се ядосва и уморява, защото Скорпионът винаги си мисли, че е прав и никога не приема чуждо мнение. Спорят много, дори за дребни неща, като какво да хапнат за вечеря. Страстни са. Скорпионът пък не може да понесе егото на Лъва и това, че той обича да е център на внимание - Скорпионите са по-мистериозни и не искат личния им живот да е на показ.

 

Близнаци и Дева

 

Изобщо не си приличат. Девите са много организирани, подредени, работливи, следват правилата и са дисциплинирани. Близнаците са пълна противоположност - често са разхвърляни, забравят много неща, отлагат да свършат задълженията си, забавлението е най-важно за тях. Девите не могат да разчитат на Близнаците, което ги натоварва. И се страхуват, че Близнаците ще им изневерят и не приемат връзката сериозно, тъй като Близнаците са въздушна зодия и обожават приключенията, новите места, общуването с много хора. Близнаците пък се чувстват като в затвор, когато са с Девите.

 

4 двойки зодии, които са истински приятели

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия