Според зодията: Какво ви очаква в любовта през Лято 2019 г. ?

Вижте какво

2019-06-10 18:00:00
Според зодията: Какво ви очаква в любовта през Лято 2019 г. ?
Снимка: Pexels

Лятото е вълнуващ период от годината и носи много емоции в любовен план, тъй като тогава обкновено имаме повече свободно време и ходим на интересни места. Ето какво да очаква всеки зодиакален знак в любовно отношение през летния сезон.

 


Овен

 

Приятел, съученик или колега, към когото проявявате симпатии и с когото понякога флиртувате, ще ви покаже, че иска да е с вас. Харесва ви поне от няколко месеца. Ще бъде вълнуващо. Този човек най-вероятно е земна зодия - Телец, Дева или Козирог.Ще се чувствате обичани и сигурни.

 


Телец

 

Представител на огнен знак - Овен, Лъв или Стрелец, към когото сте били напълно безразлични, сега ще ви направи впечатление. Изведнъж ще осъзнаете, че е много привлекателен и ще сте заредени със сексуална енергия. Възможно е да е съсед или човек, който работи във вашия квартал.

 


Близнаци

 

Ще се запознаете с Рак или Скорпион, който тъкмо излиза от драматична ситуация в живота си и слага край на нещо - брак, дълга връзка, обучение, кариера и т.н. Той ще е готов да продължи напред и ще търси нова тръпка в живота си. Вие ще бъдете новото начало за този човек. Химията ще е невероятна.

 


Рак

 

Дълго време сте се чудили какво изпитвате към определен човек, който е по-възрастен от вас. Сега ще осъзнаете, че искате да сте с него, защото той обича сериозните връзки и с него ще се чувствате сигурни. Той е земен знак - Телец, Дева или Стрелец. Той ще ви сподели много неща за себе си, някои - срамни и лоши, но именно това ще ви направи близки.

 


Лъв

 

Лъвовете ще се отдадат на приключения. Някой по-млад от вас и вероятно - не много зрял, ще направи лятото ви вълнуващо. Ще правите много забавни неща заедно, ще се чувствате живи. Той ще е огнена зодия - Овен, Лъв или Стрелец. Може да се запознаете и онлайн. Ще флиртувате и ще играете игрички, но едва ли ще излезе нещо сериозно.

 


Дева

 

Представител на зодия Лъв ще завладее сърцето ви. Този човек ще е мъдър, може да участва в някаква кампания или да е организатор на събития. Той ще е уверен в себе си и така ще ви вдъхновява. Наистина ще промени живота ви. В началото може да има малко проблеми и да се чувствате наранени, но после ще разберете, че си е струвало и този човек ще ви остави следа за цял живот. 

 


Везни

 

Ще сте палави през лятото - ще си харесате човек, който е по-малък от вас. Той ще е зодия Овен, Лъв или Стрелец. Ще се появи съвсем неочаквано в живота ви. Ще е забавен, спонтанен и вероятно ще учи нещо интересно. Може да се запознаете на мач или друго спортно събитие, концерт или караоке вечер. Няма да си приличате много като характери, но връзката ще е продължителна.

 


Скорпион

 

Веднага ще усетите тръпка, когато срещнете представител на Рак, Риби или Скорпион. Тази връзка ще има огромен потенциал - не вярвате в любовта от пръв поглед, но това лято тя ще ви се случи. Човекът ще е приятел на някой ваш роднина или съсед. Химията ще е много силна и има шанс това да е сродната ви душа! Не позволявайте на ревността да ви раздели.

 


Стрелец

 

Има два варианта - или ви чака нов романс, или ще решите да дадете шанс на бивше гадже и то отново ще се върне в живота ви. Ако е нов човек, той ще е воден знак - Риби, Скорпион или Рак и между вас ще има и голямо привличане, и истинска любов. Може да е приятел на ваш колега или съученик. Ако отново се съберете с бивше гадже, нещата едва ли ще потръгнат, ще се разделите за 2-3 месеца.

 


Козирог

 

Ще бъдете впечатлени от земен знак - Дева, Козирог или Стрелец, който е много амбициозен и има интересни планове за бъдещето. Нищо чудно вие също да станете част от тези планове. Новата ви тръпка ще работи по много интересен проект или ще се е заела с някаква кауза. Най-вероятно е да се срещнете на парти или рожден ден на общ приятел. Чака ви страхотно лято!

 


Водолей

 

Водолеите ще се влюбят в Козирог, който ще ги впечатли с дивата си природа. Той ще е силен, смел, дори леко опасен, това ще кара Водолеите да се чувстват невероятно. Освен това - ще е много секси. Може в началото само да излизате и да се забавлявате, без да мислите за развитие, но към края на есента, това вече ще е сериозна връзка. Нищо чудно това да е човекът, с който ще сключите брак.

 


Риби

 

Рибите ще си харесат въздушен знак - Близнаци, Везни или Водолей. Този човек ще е много спокоен, което ще накара и чувствителните Риби да са по-весели и да не се нервират за дребни неща. Ще се срещнете на ваканция, най-вероятно в чужбина. Заедно ще се отдадете на приключения и това ще е най-лудото лято на Рибите. 

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия