3 зодии, майстори на МРЪСНИТЕ приказки

Вижте кои са те

2019-05-05 10:30:00
3 зодии, майстори на МРЪСНИТЕ приказки
Снимка: Pexels

Комуникацията и палавите разговори са важна част от любовната игра и са ключови за пълноценния сексуален живот, смятат експерти. Но мръсните приказки и провокациите с думи не се отдават на всеки. Ето и кои зодии са истински майстори в това и успяват да възбудят партньора само с думи.

 


Скорпион

 

Смята се, че това са едни от най-сексуалните зодии и са добри в леглото. Затова не е изненеда, че умеят да говорят увлекателно за секс и сексуални преживявания. Секси приказките им се отдават, а и чрез тях Скорпионите поемат контрол над ситуациите. Могат така да предизвикат партньора, че той на секундата да зареже работа, задължения, важна среща или т.н. и да отиде при тях, за да се отдаде на интимни ласки. Трикът на Скорпионите е, че задават много въпроси, искат подробни описания и специфични детайли, което развинтва въображението на противоположния пол.

 


Везни

 

Като цяло Везните са много общителни и са майстори на сладките приказки, както и на мръсните. Въздушни знаци са, затова са бъбриви и индивидуалисти. Много обичат да говорят по време на секс. Смятат, че мръсните приказки правят преживяването още по-приятно и внасят доза адреналин. Не се притесняват да казват какво искат от партньора в леглото, а и да правят комплименти. Може да повтарят едни и същи фрази, когато са доволни от представянето на партньора. 

 


Близнаци

 

Близнаците също са чудесни комуникатори и общуват активно с много хора. Те имат талант - да шепнат мръсотии на ухо. Правят го на публично място, което действа доста възбуждащо на партньорите им. Така успявай да омаят с мръсни приказки любимия човек, затова и много често им се случва да правят секс на нетрадиционни или публични места. Просто никой не може да им устои, когато започнат да шепнат такива неща на ушенце. Знаят как да очароват, но и много държат партньора също да им казва какво харесва и какво иска.

 

4 разговора, които да не водите след СЕКС

 

Топ 3 зодии, които имат приятели с привилегии

 

Какво най-често крият мъжете във връзките?

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия