Топ 3 зодии, които имат приятели с привилегии

Вижте кои са те

2019-04-16 17:30:00
Топ 3 зодии, които имат приятели с привилегии
Снимка: Pexels

Част от зодиакалните знаци търсят само стабилни и продължителни връзки. Не харесват секса за една нощ, както и интимните отношения с хора, коимо са им само приятели или с които само флиртуват. Но други пък искат да имат човек, с когото само да спят, без да създават романтична връзка. Ето кои зодии най-често имат приятели с привилегии

 


Близнаци

 

Те са въздушни знаци - креативни и широкоскроени. Мразят тесногръдието. Често имат отворени връзки, отдават се на страстат и не се притесняват да изневерят. А и обичат да имат приятели с привилегии, за да избегнат драмите и сложните отношения. Понякога са лекомислени. Държат се приятелски с всички и обожават флирта.

 


Стрелец

 

Стрелците поемат рискове и обичат да опитват нови неща. Скучно им е, когато дълго време са само с един човек, мислят че така пропиляват младостта си. А и постоянно са в движение - ходят по какви ли не събития, партита, пътуват, ходят на почивки, където срещат много нови хора. Усещат тръпка и не искат да изпускат момента. Така си намират приятели с привилегии на различни места, не само в града, в който живеят. А и рядко смятат, че са срещнали любовта на живота си. Обикновените връзки са им скучни.

 


Водолей

 

Тези знаци са креативни, много забавни и не се плашат лесно. Имат нужда от лично пространство, затова трудно успяват да създадат много стабилна връзка. Не могат да са постоянно с партньора, затова предпочитат просто да имат приятели с привилегии и да се забавляват. А и често се посвещават на различни каузи, нямат много време за любов. Не искат да живеят по традиционен начин. Независими са, искат свобода и не обичат скандали.

 

Какви са зодиите в секса?

 

3 зодии, които НЕ ревнуват

 

3 зодии, които НЕ търпят НЕСЕРИОЗНИТЕ връзки

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
titia
преди 4 години

az opredeleno ne sum tipa avantiurist vuv vruzkata , obi4am li edin 4ovek , to e traino i toi e za men dostatu4en , govoria bez tulkuvania a s realni 4uvstva za golemia si liubim bliznak


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия