5 знака, че НЕ трябва да се връщате при БИВШИТЕ

Ето и кои са те

2019-04-12 18:30:00
5 знака, че НЕ трябва да се връщате при БИВШИТЕ
Снимка: Pexels

След раздяла често бившето гадже започва да ви липсва и се чудите дали да не се съберете отново с него, ако то проявява такъв интерес. Самотно ви е, свикнали сте да има човек до вас, познавате го добре, а и в такива моменти си спомняте повече хубавите неща. Ако сте се разделили заради нещо дребно и още се обичате, може да направите компромис. Но ако причината е била сериозна, не бива да приемате такъв токсичен човек в живота си отново- Ето и как да разберете.

 


1. Ако са ви подценявали и обиждали

 

Човекът, който ви обича, трябва да ви мотивира да давате най-доброто от себе си. Той ви подкрепя и цени. Радва се на вашите хобита, страсти и занимания, насърчава ви да продължите да се занимавате с това, което обичате. Пожелава ви успех и се радва на това, което постигате. Ако се подиграва на хобитата и страстите ви, съветва ви да си намерите нови и не ви подкрепя в дейностите, нямате нужда от такава негативна енергия. А ако обижда и черти от характера ви, поведението ви, смее се на принципите и вижданията ви - още по-лошо! Би било добре да се запитате защо такъв човек иска да е с вас, ако не харесва качествата ви и не споделя ценностите ви! Ако бившата половинка ви обижда, не си струва да сте заедно. А ако ви определя с епитети като "луд", "ненормален" и т.н., това е най-сериозният знак, че няма какво повече да правите заедно. Половинката трябва да ви обича и да повтаря колко харесва вашите качества и колко ви цени.

 


2. Крали са от вас

 

Ако някога се забелязали, че ви липсват пари, дадена вещ и т.н. и то в ден, в който сте били само с партньора, никога не обмисляйте евентуално бъдещо събиране. Това е обидно и непростимо, а и дори опасно. Странно е най-близкият ви човек да ви обира. Това значи, че изобщо не се интересува от вас толкова, не може да споделя с вас проблемите си и го е страх да помоли за помощ. А може и да има престъпни наклонности.

 


3. Изневерявали са

 

Не си струва да се връщате при човек, който е предал доверието ви и ви е изневерил. Особено, ако е станало няколко пъти - това показва, че няма да се промени. Но дори да е било само веднъж, едва ли пак има смисъл да сте във връзка. Някои хора са прекалено импулсивни, и дори да обещаят да са верни, действат спрямо моментните си емоции. Ако бъдат привлечени и съблазнени от някого, те ще се впуснат в изневяра, без да мислят, дори после да съжаляват. А и ако забелязвате, че са палави и флиртаджийски настроени - пишат си често с колеги, познати, съученици, и то съобщения с бъзици, провокативни шеги и снимки, значи не ви уважават достатъчно и ще им е трудно да спрат.

 


4. Не правят компромиси и не се съобразяват с вас

 

Ясно е, че няма как всички хора да са еднакви, да се съгласяват по всеки въпрос, да имат едни и същи хобита, интереси и вкусове. Но трябва да имате поне нещо общо, за да сте заедно и да има какво да правите. Задължително е, дори когато нямате много общи неща, да се подкрепяте и да правите компромиси - да се зачитат нуждите и желанията и на двамата. Не може само единият от партьорите да ходи по местата, по които другия обича и да се занимава с неща, с които другият се занимава. Трябва да се редувате, за да сте доволни и двамата. Ако виждате, че някой не ви подкрепя, не е готов да прави жертви заради вас и да ви угажда отвреме-навреме, нещата няма да се получат. Няма как връзката да е продължителна, ако не може да вършите нищо заедно. А и половинката трябва да разбира, когато сте уморени и искате да си починете, или когато имате нужда да е до вас, защото нещо лошо се е случило.

 


5. Пият прекалено много

 

Повечето хора обичат да ходят по заведения, на домашни купони, концерти и т.н., особено в тийнейджърските години. Няма лошо да посещавате такива места, да пиете бира в парка или коктейли, когато сте на басейн или море. Но ако знаете, че бившето гадже пие много, трябва да имате едно наум. Замислете се, дали повечето ви скандали не са започвали, именно когато партньорът е бил пиян и неадекватен, дали тогава не се е държал прекалено грубо и не ви е засипвал с обиди. Ако става друг човек, когато е пиян, и не може да го познаете, когато е в това състояние, значи има някакъв проблем. И няма как всеки път да търпите такова отношение. А и щом се променя толкова, когато е пил и оставя алкохолът да има такова огромно влияние над него, едва ли ще му имате доверие, когато не сте с него - в такова състояние гаджето няма да осъзнава какво върши и може жестоко да ви нарани с пиянските си изпълнения. Ако искате зряла и сериозна връзка, това ще ви притеснява.

 

С кого най-често се изневерява?

 

4 знака, че сте прекалено РЕВНИВИ

 

3 знака, че сте ОБСЕБЕНИ от новото гадже

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
titia
преди 5 години

otdavna sum si kazala poziciata . niamam rabota pri hora s koito sum se razdelila , otdavna sum kazala kogo obojavam i obi4am i po kakuv na4in go 4akam


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия