4 зодии, които са прекрасни СВАТОВНИЦИ

Вижте кои са те

2019-04-10 17:30:00
4 зодии, които са прекрасни СВАТОВНИЦИ
Снимка: Pixabay

Да уреждаш приятели, които смяташ, че са подходящи един за друг, е нож с две остриета - или ще са ти много благодарни за запознанството, или ще се окаже, че изобщо не си паснат, и ще има наранен. Някои от зодиакалните знаци редовно влизат в ролята на Купидон и сватосването наистина им се отдава. Ето и кои са те.

 


Телец

 

Телците са сериозни и отлично знаят кои от приятелите им искат стабилна и продължителна връзка, затова няма да ви сватосат с неподходящ човек. Те ценят сигурността, доверието, комфорта, но си падат и по лукса. Верни приятели са и винаги искат най-доброто за своите близки. Затова биха ви уредили с човек, на когото може да се разчита, който ще ви осигури спокойствие, но и няма да ви остави да скучаете и ще ви глези. Обожават излизанията по двойки.

 


Дева

 

Страхотни сватовници са! Те действат подобно на мобилни приложения и сайтове за запознанства. Преценят отлично кои са силните и слабите страни на един човек, проучват от какво се интересува, какви събития посещава, какви са хобитата му, анализират какви неща цени, кои качества у другите харесва и какво търси. Благодарение на този анализ, те просто усещат кои хора са един за друг. Девите са и много критични, и към себе си, и към другите, така че няма опасност да ви уредят с човек, който не си струва.

 


Везни

 

За тях балансът и хармонията са най-важни, те искат всичко около тях да са спокойни, заредени с положителна енергия, доволни. Затова помагат на необвързаните си приятели да срещнат любовта. Везните вярват, че всеки си има специална половинка и искат близките им да намерят човека, отреден за тях. Романтици са и наистина могат да усетят кога ще има химия, тръпка, кога може да се появи любов. Чаровни са, сладкодумни и знаят как да ви уредят с подходящ човек.

 


Риби

 

В повечето случаи Рибите трудно намират подходящия партньор за себе си, но когато се отнася за другите хора и особено за приятели - те са истински майстори. Когато става въпрос за самите тях, Рибите си фантазират прекалено много, идеализират човека, когото харесат. Но когато гледат околните, веднага преценяват кои хора биха си паснали и имат нещо общо. като водни знаци, имат прекрасна интуиция и затова влизат в ролята на Купидон. А и също са романтици, оптимисти, идеалисти. Вярват в истинската любов и искат всичко най-хубаво за приятелите си.

 

Целувка според зодията

 

4 зодии, които бързо се доверяват във връзките

 

3 зодии, които предпочитат отворените връзки

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия