3 двойки зодии, които непрекъснато се карат

Вижте кои са те

2019-04-02 18:00:00
3 двойки зодии, които непрекъснато се карат
Снимка: Pexels

Няма перфектна връзка, в която партньорите никога да не се карат. Не може да не възникнат някакви спорове и конфликти, дори между хората, които се обичат най-много. Но има няколко зодиакални двойки, които непрекъснато спорят, много трудно преодоляват различията и между тях винаги стои някакъв проблем. Ето и кои са те.

 


Овен и Козирог

 

Те са противоположности - Овните са нетърпеливи и импулсивни, а Козирозите - по-резервирани, стабилни и обмислят всичко внимателно. Може да има привличане, но няма как да се разбират и да създадат сериозна и продължителна връзка. Просто не си подхождат и не разбират възгледите на другия. Козирозите са по-чувствителни и подхождат към проблемите по-внимателно и разумно, а Овните бързо избухват, казват истината, но понякога я казват по жесток начин, чрез много обиди и обвинения. Така караниците нямат край.

 


Телец и Водолей

 

Телците са земни знаци - държат на традициите, романтици са, държат на морала. Искат сериозна връзка и обикновените, нормални неща - романтични срещи, градене на общо бъдеще с партньора. Искат постоянно и навсякъде да са с половинката, дори когато са малки, заедно да планират разпределянето на финансите. Водолеите са бунтари, не искат да живеят по общоприетия начин, искат повече тръпка и спонтанност във връзката. Мразят да говорят бъдещето като двойка и не искат да правят дългосрочни планове. Не говорят много за чувствата си, което дразни Телците - те са по-уязвими. Водолеите изживяват всичко вътрешно, по своя си начин, без да се открият напълно пред партньора. Всичко това предизвиква много конфликти.

 


Близнаци и Риби

 

На Рибите им е много трудно да разберат партньора, ако той е зодия Близнаци. Близнаците са непоследователни, прекалено безгрижни, нелогични. Рибите се объркват - не могат да разберат дали Близнаците наистина имат сериозни намерения и ценят връзката, защото те постоянно менят настроенията си. Рибите чувстват, че не могат да имат пълно доверие на Близнаците. А водните знаци копнеят за стабилна, сериозна връзка, в която двамата партньори говорят открито за чувствата и проблемите си и си споделят всичко. Рибите са и доста по-чувствителни и емоционални, приемат нещата много навътре и лесно се разстроиват, което натоварва Близнаците. Тези въздушни знаци смятат, че Рибите измислят несъществуващи проблеми и това проваля връзката.

 

4 зодии, които бързо се доверяват във връзките

 

3 зодии, които предпочитат отворените връзки

 

3 зодии, които НЕ ревнуват

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия