4 знака, че сте прекалено РЕВНИВИ

Вижте кои са те

2019-03-26 18:00:00
4 знака, че сте прекалено РЕВНИВИ
Снимка: Pexels

Голямата и безпочвена ревност е едно от нещата, които провалят най-много връзки. Но пък умерената ревност може да е сладка и дори показва, че държите на партньора, искате да е до вас и имате много силни чувства. Ето и обаче как да различите в каква доза ревността е полезна. Ако правите следните 4 неща, по-скоро ревнувате прекалено много.

 


1. Дразните се на навиците, свързани с телефона

 

Когато партньорът не вдига телефона си, докато е с вас, вие сте огорчени. За вас това означава, че той има да крие нещо от вас, не иска да проведе разговора пред вас - значи има нещо лошо и тайно. Мислите, че може да му звъни човек, с който ви изневерява или че приятели ще го поканят някъде, а той не иска вие да чуете къде и да отидете с него. Дразните се и когато си чати прекалено дълго с някой.

 


2. Плашите се от социалните мрежи

 

Когато половинката се сприятели с нов човек в социалните мрежи, вие се паникьосвате. Веднага проверявате профила на този човек, опитвате да разберете как двамата се познават и дали това е наистина невинно изпращане на покана за приятелство.

 


3. Следите партньора

 

Нарочно минавате покрай мястото, на което половинката ви работи, учи или живее. Искате да видите дали действително е там, дали не прави нещо друго и не ви лъже, че е зает. Искате да видите с какви хора прекарва времето си и дали наистина е с приятели или роднини. Хоидите често и на местата, на които партньорът се събира с компанията си, за да следите какво прави и с кого е.

 


4. Не вярвате на хората, с които ви запознава

 

Когато гаджето ви запознае с нов човек, някой негов приятел или колега от противополжния пол, вие веднага търсите някакви знаци. Опитвате се да разберете дали между двамата има химия, дали единият проявява симпатия към другия, дали не се закачат и не се шегуват прекалено много един с друг. После разпитвате партньора как са се запознали и често ли се виждат и общуват.

 

3 зодии, които НЕ ревнуват


Топ 4 на най-ревнивите зодии

 

С кого най-често се изневерява?

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
pipinana
преди 5 години

ama 4e tema , hahaha .


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия