Седмичен любовен хороскоп 11 - 17 март

Какво очаква тийнейджърите в личен план?

2019-03-11 15:00:00
Седмичен любовен хороскоп 11 - 17 март
Снимка: Pexels

Овен


Вероятно ще се случи нещо ново, интересно и неочаквано, свързано с личния ви живот. Нова любовна връзка или възобновяване на стара, отдавна прекратена. Бъдете последователни и концентрирани, подготвяйки учебния материал. Ще имате възможност да реализирате идеите си и да докажете, че сте конкурентоспособни, знаете и умеете не по-малко от всички останали.


Телец



Сега сте много привлекателни и чаровни. Това ще ви помогне да се справите с ежедневните проблеми, свързани с външни обстоятелства. Добре е да отделите време и да се погрижите за външния си вид – всяка промяна ще бъде посрещната с одобрение. Бъдете търпеливи, особено по време на пътуване и не забравяйте: който бърза, бавно стига! Така ще избегнете непредвидени неприятности.


Близнаци



Тази седмица ще има много промени и напрежение в отношенията ви с приятелите. Проявете повече доверие, споделете идеите и проблемите с половинката си. Ще ги решите много по-лесно. Сега не е подходящо да правите дългосрочни планове. Скоро ще ви хрумнат много по-интересни и лесни за реализация идеи. Не се държте предизвикателно и не създавайте конфликти у дома.


Рак



Очакват ви приятни часове в компанията на приятелите и най-вече на стари приятели, с които дълго време не сте се срещали. Ще реализирате идеи, които отдавна обмисляте и то без затрудненията, от които сте се опасявали. Разчитайте на интуицията си, а не на чужди съвети, ако се наложи да водите трудни разговори с половинката си. Избягвайте проявите на агресия или прекалени амбиции сред хората от обичайното си обкръжение.

 

Лъв

 


Във всеки момент сте готови да изоставите набелязаните задачи и да се отдадете на развлечения и приключения. Вместо това е желателно да започнете с формулирането и класирането на приоритетите си. Обърнете внимание на глобалните си цели. Ако сте достатъчно съсредоточени и организирани ще успеете да финализирате всички започнати към момента проекти. Романтичните преживявания ще са в края на седмицата. Предстоят нови запознанства, ако все още не сте във връзка или неизпитани до момента емоции с половинката ви, ако сте обвързани.



Дева



Изгаря ви любопитство и желание за експерименти и нови познания. Обстоятелствата ще ви предоставят възможност да се учите и то директно от опита на другите. Ще усвоите нови нетипични за вас знания, които много скоро ще ви потрябват и ви помогнат да направите качествен скок в развитието си. Любовните отношения ще са спокойни и без промяна.


Везни



Тази седмица, нетипично за представителите на вашия знак, ще прескачате от беля към приключение и обратно. За щастие, въпреки всички рискове, които сте склонни да поемете заниманията ви ще приключат успешно. Малко от рисковете ще са оправдани или по-точно вие ще ги оправдавате пред себе си с максимата: „целта оправдава средствата!”, но то ще бъде за ваше си утешение. Опитайте се все пак да си изградите някаква мярка, особено в областта на личните и любовни отношения.


Скорпион


Тази седмица обърнете внимание на личните си взаимоотношения. Ще осъзнаете ролята си в тях, ще ви се прииска да промените някои неща, ще забележите подробности, които до момента са ви убягвали. Поговорете с половинката си, ще успеете лесно да уточните взаимните си желания. Необвързаните тази седмица може да намерят човека на съдбата си по време на пътуване или излет.

 


Стрелец


През цялата седмица настроението ви ще е оптимистично и романтично. Отделете повече време за половинката си или, ако все още няма твърдо установен/а приятел/ка, а само кандидати, насрочвайте си всеки ден по една емоционална среща. Много е вероятно да се запознаете с редица нови и интересни личности и една от тях да бъде началото на интригуваща и бурна връзка, която да продължи дълго и успешно.



Козирог


Ще направите решителни крачки в развитието на личните взаимоотношения и ще намерите нови общи интереси с приятел/ката си. Често ще обсъждате общи планове, глобални въпроси и близки перспективи с него/нея, особено ако през тази година ви предстои завършване на средното образование и преминаване към по-висока степен на обучение. Краят на седмицата може да ви изненада с непредвидени срещи – с бивши съученици или приятели, с които много отдавна не сте се виждали.



Водолей

 


Седмицата ще започне с романтични изживявания. Необвързаните ще се впуснат в нови свалки и личният им живот може изцяло да се промени. Ако вече имате приятел/ка, ще можете да обсъдите статута на взаимоотношенията си. Ще установите колко висок е потенциала на връзката ви. В края на седмицата може да преживеете творческа криза, която бързо ще отмине.



Риби


Ако все още не сте намерили любовта на живота си, то през тази седмица ви очаква вълнуващо романтично запознанство. Онези, които вече имат половинка ще намерят нови теми за общуване и ще решат възникналите към момента проблеми по пътя на взаимните компромиси. Не е препоръчително да пътувате.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Криси Табачка

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия