С кого най-често се изневерява?

Ето и какви са отговорите

2019-02-26 18:00:00
С кого най-често се изневерява?
Снимка: Pixabay

Изневярата е едно от най-големите предателства, но, за съжаление, и едно от най-често срещаните в днешно време. Ето и с кого е най-вероятно да ви изневери половинката, според различни проучвания.

 


1. Колеги/съученици

 

36% от мъжете и жените са изневерявали на половинката с човек от работата, показва проучване на Journal of Marital and Family Therapy, пишат от Your Tango. Предполага се, че процентът е по-голям, защото не всички хора биха се осмелили да си признаят това. Интересното е, че колкото по-добре се справят хората в работата, толкова по-вероятно е да изневерят с колега/колежка. Времето, прекарано на работа, е доста, дори понякога повече отколкото това, прекарано с партньора, ако не живеете заедно. Обикновено изневерите на работно място започват с уж невинни шегички, подмятания и леки флиртове, казват психолози. Учениците и студентите също изневеряват на гаджето със свои съученици и колеги от университета, особено ако гаджето им посещава друго учебно заведение. Това често се случва на купони.

 


2. Съсед

 

Плашещо е, че партньорът може да ви изневери със съсед, сякаш под носа ви, ако живеете заедно. Съседите често изкушават. При двойките, които имат брак, редовно се стига до изневяра със съседа, защото се знае, че той е на близо и на разположение. Не се налага полагането на много усилия и излизане за дълго.

 


3. Някой от фитнеса

 

Упражненията и спортът са много полезни и за тялото, и за психиката. Лошото е, че фитнесът е едно от местата, на които хората най-често си намират любовници. Първо, лесно е да се оправдаят, че просто отиват да поспортуват, а целта им всъщност е да прекарат време с новата тръпка. И второ - когато хората тренират и поддържат форма, изглеждат по-привлекателни и сексапилни, веднага може да си харесате някой от залата. Затова е най-добре да тренирате заедно с партньора.

 


4. Онлайн

 

Социалните мрежи, приложенията за запознанства и т.н., стават все по-популярни и един от начините да изневерите. Някои смятат, че флиртовете в чата са невинни, но това съвсем не е така. Еротичните чатове, разголените снимки, провокативните коментари могат адски много да наранят половинката ви. Щом си разменяте такива думи с приятели и дори непознати в интернет, дори само онлайн, това вече говори за предаване на доверието. А и е почти сигурно, че ще се стигне и до среща и флирт на живо.

 

5. Бивш

 

Класика в жанра - да изневериш с бивше гадже. Това предизвиква изключително голяма болка у настоящия партньор. Колкото и да ви се иска да вярвате, че някои хора може наистина да остават просто приятели с бившите, това много рядко е реалност. Ако половинката ви редовно общува с бивше гадже, вижда го често, дори просто да са в обща компания, пише си с него в социалните мрежи  - има нещо гнило.

 

4 зодии, които се връщат при бившите

 

5 причини презервативите да се късат

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
pipinana
преди 5 години

takava tema ne me interesuva .


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия