Отглеждащите птици са секси!

Това показва проучване

2019-02-05 12:00:00
Отглеждащите птици са секси!
Снимка: Pexels

Хората, които отглеждат птица като домашен любимец, са много секси. Това установи ново проучване на марката за кучешка храна - "Ollie", пишат от американското издание на "Cosmopolitan".

 

10% от притежателите на куче отговарят, че са по-привлечени от хората, които притежават птица. Някои големи папагали, живеят по 60-65 години, което прави хората, отглеждащи тези животинки, да изглеждат като стабилни и сериозни личности. Вземането за птица за домашен любимец рядко е просто мерак, като взимането на костенурка, заек или коте, например, защото знаеш, че евентуално трябва да посветиш целия си живот в отглеждането ѝ.

 

Около 500 собственици на куче са взели участие в проучването. 42% от хората, които са обвързани или женени казват, че обичат обичат кучето си повече от всичко, дори от партньорa. 31% пък посочват, че обичат най-много партньора, показва още изследването.

 

33% от участниците казват, че са по-малко привлечени от хора, които отглеждат котка. 70% от необвързаните посочват, че намират за привлекателно, ако човекът, с когото са установили контакт в сайт за запознанства, си е публикувал снимка с куче.

 

Нова мода в Instagram: гаджето в биографията!

 

Проучване: Защо младите не използват презерватив?

 

3 съвета как да намерите истинската любов

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия