4 зодии, които изпращат смесени сигнали

Ето кои са те

2019-01-28 18:00:00
4 зодии, които изпращат смесени сигнали
Снимка: Pexels

Някои личности по-трудно показват чувствата си и не са готови веднага да разкрият какво мислят. По-предпазливи са и внимават какво говорят, затова често изглежда така сякаш изпращат смесени сигнали. С тях в началото никога не може да бъдете сигурни дали наистина ви харесват. Ето и кои са тези зодии.

 


Везни

 

Тези зодии обичат да има баланс. Те са най-балансираните и дипломатични зодиакални знаци. Ако няколко дни са напълно отдадени на работата и нямат свободно време, на следващите няколко дни ще релаксират, ще прекарат цял ден на дивана, гледайки филми и хапвайки вкусни храни. Понякога са спокойни, друг път нервни. Често са нерешителни и мненията им за хора и ситуации се менят бързо. Затова не може веднага да се разбере дали са сериозни към вас и колко точно ви харесват. В началото самите те не знаят.

 

Какво харесват зодиите на Свети Валентин?

 

 Водолей

 

Любопитство е думата, която най-добре описва какви хора са Водолеите. Те мислят оригинално и различно, фокусирани са, обичат да разсъждават. Отдават се на каузи, искат да променят света, проучват много неща, запознават се с различен тип хора, обикалят света. Разчитат повече на логиката и разума, затова трудно изразяват емоциите си и рядко ще ви описват чувствата си. Идеалисти са и много време избират подходящ партньор. Полагат го на изпитания, за да са сигурни в него. А и искат да преживеят повече неща и да опознаят много хора.  Затова често не знаят как да процедират с някого, с когото се срещат едва от няколко месеца и как да заявят какви са намеренията им към него.

 

Любовен съвет за всяка зодия за 2019 г.

 

Скорпион

 

Скорпионите са решителни хора, мъдри са и много страстни. Търсят сериозна и стабилна връзка и искат партньорът им да е изключително лоялен. Но са мистериозни и потайни по природа, няма да си позволят да се разкрият напълно пред вас и да споделят всичките си чувства, преди да са ви опознали добре, преди да са сигурни, че вие бихте се жертвали за тях и бихте пазили тайните им. Имат силна интуиция и обикновено разбират какъв човек стои срещу тях, но се страхуват да не бъдат предадени и наранени за пореден път. Затова само загатват какво чувстват, разказват ви много малко за себе си и ви объркват. Привързват се силно и трудно прощават, затова не искат да започнат да ви вярват прекалено бързо.

 

Топ 3 на зодиите, които изневеряват

 

Близнаци

 

Обичат разнообразието. Забавленията са им страст, много са социални и общителни, енергични и жизнерадостни. Може много да харесат един човек, но той бързо да им омръзне. Вълнението често преминава в скука при тях. Затова изпращат смесени сигнали - първо сякаш много ви харесват, после почти не ви търсят и не ви правят комплименти. Постоянно искат да се запознават с нови хора, да реализират много идеи и не се застояват на едно място. Често сами не могат да решат дали един човек си струва и връзката си заслужава положените усилия. Може много да харесват някое ваше качество, а да мразят друго.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия