3 знака, че ТОЙ има сериозни намерения

Ето как ще разберете

2019-01-29 18:00:00
3 знака, че ТОЙ има сериозни намерения
Снимка: Pexels

Няма как още на първите 2-3 срещи да сте сигурни дали някой подхожда сериозно към вас и дали е искрен. С времето обаче ще започнете да усещате дали приема връзката като нещо сериозно и истинско или просто му служите за развлечение. Ето как да разберете, че може връзката да е продължителна и стабилна.

 


1. Иска да прекарва все повече време с вас

 

Това показва най-добре, че връзката се задълбочава. Няма значение какво прави и какви задължения има, той просто иска да сте до него, когато върши тези неща. Пазарувате заедно, гледате филми, ходите заедно на събития, пътувате заедно, отивате заедно към банката, болницата, фризьорския салон, книжарницата. Това са все показатели, че вече сте достатъчно близки и може да вършите заедно и рутинни неща, а не само да ходите на срещи на бар или ресторант. Той поставя времето, прекарано с вас, над всичко друго. Виждате се няколко пъти седмично.

 


2. Срещате се основно през деня

 

Истинските връзки се изграждат през деня. За нощта са типични основно флиртовете и забавленията. Ако момчето е започнало да прекарва все повече време с вас през деня, това означава, че иска да ви опознае, да разбере какви са навиците ви, да вършите повече неща заедно. През деня си говорите на по-сериозни теми, споделяте хобитата си и вършите заедно задълженията си. Нощта е свързана с барове, алкохол, развлечения, секс, ако срещите ви са само такива, едва ли този човек иска да присъствате в живота му и едва ли има сериозни намерения към вас. Не е нормално да имате само такива срещи, ако се виждате повече от 2 месеца.

 


3. Говори за бъдещето

 

Ако прави планове с вас за бъдещето, едва ли ви използва само за забавление и секс. Ще забележите, че вече ви е запознал с роднини, че проявява интерес да се запознае с ваши близки и роднини и не би ви отказал, когато го поканите на театър, кино или концерт с някой член на вашето семейство. Ако планирате да отидете на някой фестивал или на почивка след половин година, например, значи той наистина иска да е с вас и се надява връзката да продължи.

Момче, което ви цени, уважава и обича, прави планове занапред, кани ви на романтични срещи, иска да ви види щастлива и се съобразява и с вашите желания. Изненадва ви с най-романтичните уикенди и ваканции.

 

4 идеи за подарък за годишнина

 

4 зодии, които не избързват с обвързването

 

5 неща, които хората разчистват/махат при нова връзка

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия