3 двойки зодии, които да си дадат шанс

Вижте кои са те

2019-01-27 10:30:00
3 двойки зодии, които да си дадат шанс
Снимка: Pexels

Изглеждат несъвместими според астрологията, но понякога противоположностите се привличат и връзката между тези двойки зодии може да потръгне. Ето кои са те.

 


Овен и Риби

 

Много различни като личности. Овните са огнени знаци - действат, открити са, бързо се ядосват и може да обидят Рибите. Рибите са воден знак, много нежни, мили, чувствителни. Овните ще ги ранят. Рибите предпочитат да чакат, Овните взимат това, което пожелаят. Но в крайна сметка може да си паснат.

Трябва да се опознаят по-добре. Овните обичат да са независими, а Рибите също често живеят в свой свят и ще осигурят свобода на Овните. Овните пък ще разберат, когато Рибите потънат в своите фантазии и са мълчаливи няколко дни, тогава огнените знаци пък ще си починат. Рибите са креативни, ще измислят планове, свежи идеи, а Овните ще се заемат с реализацията.

 


Близнаци и Рак

 

Близнаците са като деца - весели, диви, безгрижни, понякога се държат нелепо. Ракът пък е като родител - грижи се за дома, за хората в него, обича да си стои вкъщи, закриля близките. Но двете зодии могат да създадат успешен брачен съюз. И двата знака често си менят настроенията, така че ще се разбират, когато ту са щастливи, ту заядливи.

Много хора се дразнят на това, че Близнаците имат две лица и че се държат детински, но за стабилните Раци това можа да е чаровно. Раците ще опитат да успокоят Близнаците, да им помогнат, ще се радват на детската радост на Близнаците. А Близнаците винаги защитават близките, което ще се хареса на Раците.

 


Лъв и Скорпион

 

Колкото различни, толкова и еднакви. Това е сблъсък между воден и огнен знак. Някои хора ги съветват да не започват връзка, защото са много различни, а други - защото са много еднакви.

Те се карат много, но са инати и имат силен характер, затова винаги завършват спора, не се изморяват, не го зарязват. Лъвовете са огнени знаци - по-социални и открити са, често искат да са в светлината на прожекторите. Скорпионът мрази тази слава, мисли я за повърхностна и е потаен - трябва му много време, за да се довери на определен човек и да го допусне близо до себе си.

Но и двете зодии са изключително страстни, имат принципи, знаят какво искат и защитават близките си. И Лъвовете, и Скорпионите са много лоялни към партньора. Ако преглътнат егото си, могат да станат истински близки и да изживеят искрена любов.

 

Зодиите, които са родени един за друг!

 

Тези 5 зодии се влюбват в хора, които не могат да имат

 

Какво харесват зодиите на Свети Валентин?

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
pipinana
преди 5 години

ne poznavam takiva hora , o6te pove4e da znaia koi kakva zodia e ......


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия