3 съвета как да намерите истинската любов

Ето как

2019-01-26 10:30:00
3 съвета как да намерите истинската любов
Снимка: Pixabay

Няма правилна формула, по която да привлечете истинската любов в живота си и да намерите сродна душа. Но ако имате прекалено нереалистични представи и мечти, може това да саботира връзките и флиртовете. Трябва първо да се научите да уважавате себе си и да знаете какво точно търсите. Ето и няколко съвета за това как да намерите правилния човек.

 


1. Направете вашите очаквания приоритет

 

Не е хубаво да имате много нереалистични очаквания и да вярвате, че всичко може да се случва както е по филмите и приказките. Това обаче не означава да се примирите с нещо, което не харесвате съвсем или да занижавате стандартите си. Съвсем нормално е да имате високи очаквания. Високите очаквания не са нереалистични очаквания, а много хора ги бъркат за такива.

Трябва да цените себе си, да поставяте своите искания и желания на първо място, а не да слушате приятели. Вие сами знаете какво търсите и какво харесвате, не оставяйте някой да ви влияе. Ако сте уверени в себе си, цените се, интелигентни сте, решителни, би следвало да привличате и хора с такива качества в живота си.

 


2. Поставете граници

 

Важно е да поставите граници и да знаете кога те не трябва да бъдат преминавани. Не търпете да ви унижават или да ви обиждат, защото копнеете да намерите любов. Трябва да сте сигурни какво не бихте търпяли и как не бихте понасяли някой да се държи с вас.

Не е хубаво да правите компромиси с ценностите си и принципите си заради връзка. Правилният човек ще ви приеме каквито сте, ще уважава вижданията ви и няма да си позволи да ви обижда и наскърбява.

 


3. Кажете какво търсите

 

 Много връзки се провалят, защото хората са били с грешни представи един за друг. И никой не е разбрал какво точно търси и иска другия. Ако вече сте готови за съвместно съжителство или за годеж, трябва да е ясно, че е така. Не е казано, че трябва това да стане ясно на първите срещи, но пояснете, че сте такъв тип човек - който иска семейство, който търси сериозна връзка, който иска да прекарва много време с любимия и да живее с него.

Добре е да сравните и интересите си, навиците си и начина си на живот, защото в сериозните връзки, те биват повлияни и от партньора. Ако нямате общи интереси и никой не би направил компромис, едва ли нещата ще потръгнат - няма да има къде да излизате освен по заведения и е съмнително, че така връзката ще е сериозна.

 

3 знака, че връзката ви е стабилна

 

Флирт в чата: Значения на емотиконите

 

4 идеи за подарък за годишнина

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия