3 навика, които дразнят партньора

Ето кои са те

2020-12-10 16:30:00
3 навика, които дразнят партньора
Снимка: Pexels

Колкото и да обичаме и ценим някого, няма как да няма поне нещо малко в него, което ни дразни. Обикновено това са съвсем невинни навици. Ето и кои са те, според сайта Your Tango. 

 


1. Начина на дъвчене

 

Звукът от сдъвкването на храната, особено по-твърдата, която се хрупа, е много дразнещ за някои хора. Мляскането е досадно на всеки, но не става дума само за топа, а за обикновеното хрупане и дъвчене. Хората, които не могат да търпят този звук, имат мисофония - това значи да те влудяват най-обикновени звуци. Около 20% от световното население страда от него.

 


2. Гледането в телефона

 

Едно от най-характерните неща в наши дни - хората изглежат по-заинтересовани от телефоните си, от постовете и снимките в социалните мрежи, отколкото от човека до тях. Така партньорите си общуват по-малко, говорят за маловажни неща, не обръщат внимание на проблемите във връзката и така сякаш няма истинска близост между тях. Ако единият не е фен на мобилния интернет, може да се разсърди на другия, че оставя смартфонът да пречи на връзката. Все едно телефонът е по-важен от човекът.

 


3. Хваленето

 

Никой не обича самохвалковци. Ясно е, че похвалите трябва да идват от околните. Обикновено хората се хвалят и фукат, когато искат да впечатлят някого или търсят съчувствие. Но това убива тръпката и привличането. А и ако излизате с някого и имате продължителна връзка, явно вече сте го впечатлили. Би следвало той да ви прави комплименти, а не вие постоянно да се изтъквате сами.

 

4 зодии, които не показват чувства и емоции

 

5 неща, които хората разчистват/махат при нова връзка

 

6 мита за мъжете и жените

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия