За момичета: Кой е вашият принц според зодията?

Вижте кой

2019-01-06 10:30:00
За момичета: Кой е вашият принц според зодията?
Снимка: Pixabay

Всяко момиче мечтае да изживее магична любов и да се почувства като принцеса от приказките. Ето и кой е нейният приказен принц.

 


Овен - Аладин

 

Аладин е идеален за момичетата Овен. За тях са важни приключенията и те ценят храбростта, искат да опитат всичко от живота, затова с Аладин ще им е най-забавно.

 


Телец - Чаровният Принц

 

Телците искат стаблина връзка, силна любов, човек, на когото да разчитат и луксозен живот. Всичко това може да им осигури Чаровният Принц от приказката за Пепеляшка. Той е романтик.

 


Близнаци - Херкулес

 

За тях обичта е комбинация от ум, физическа красота и привличане. Когато намерят партьор, който съчетава тези неща, го ценят много. Херкулес е техният принц.

 


Рак - Ерик

 

Мечтаят за романтична любов. Трябва им принц, който ще им помогне да излязат от черупката си, ще иска да ги опознае добре, ще им осигури спокойствие и ще ги обича силно. Това е Ерик от "Ариел - Малката рускалка".

 


Лъв - Едуард

 

Дамите Лъв искат да са обожавани, засипвани с комплименти, принцът им да се гордее с тях. Държат да е лоялен и да ги пази. Принц Едуард от "Омагьосана" знае как да ги похвали и да им осигури комфорт.

 

Дева - Флин Райдър

 

Флин Райдър от "Рапунцел и разбойникът" е перфектен за Девите. Той може да ги разсмее, да ги накара да се чувстват обичани. Той е и приятел, и романтичен партньор, оценява силните страни на половинката си.

 


Везни - Звездния повелител

 

Звездният повелител от "Пазители на Галактиката" е чудесен за жените Везни, защото той е човек, който пази сърцето им. Той е с подобно чувство за хумор и е социален като Везните.

 


Скорпион - Звяра

 

Скорпионите са толкова страстни, че им трябва партньор, който знае как да поддържа тази страст и да ги побърква. Трябва и да е емоционален, лоялен и мил, да прилича на тях. Звяра от "Красавицата и Звяра" е техният човек.

 


Стрелец - Кристоф

 

Половинката на дамите Стрелец трябва да обича приключенията, времето, прекарвано навън, сред природата. И да е отговорен, за да балансира Стрелците, но и да уважава свободния им дух. Техният принц от приказките е Кристоф от "Замръзналото кралство".

 


Козирог - Ли Шанг

 

Тези знаци не могат да търпят глупостите и не толерират просташко отношение. Трябва партньорът да ги уважава, да вярва в тях, да се радва на амбициите и успехите им, но без да ги засенчва. Ли Шанг от "Мулан" би направил точно това.

 


Водолей - Навийн

 

Принц Навийн от "Принцесата и жабокът" ще очарова момичетата Водолей. За тези зодии хуманността, уникалността и независимостта са секси и те търсят такъв мъж. Принц Навийн е състрадателен.

 


Риби - Филип

 

Най-романтичните зодии са Рибите. Принц Филип от "Красавицата и звяра" е тяхна сродна душа. Той е изключително романтичен, бори се за това, което иска, жертва се за половинката. На седмото небе ще са.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия