5 песни, които да не слушате след раздяла

Ето кои са те

2018-11-30 16:30:00
5 песни, които да не слушате след раздяла
Снимка: Pexels

Музиката може да е най-доброто лекарство, особено когато имате проблеми във връзката. Някои песни могат да ви помогнат, когато сърцето ви е разбито и се чувствате предадени. Изкушаващо е да слушате именно тъжни песни, които изразяват как се чувствате. Но има няколко, с които трябва да внимавате и да избягвате да ги пускате, когато още раната ви е прясна. Ето и кои са те, според Elite Daily.

 


Hello - Адел

 

Тази песен не може да ви мотивира да продължите напред, ако връзката ви скоро е приключила. Специалистите пишат, че е добре да разсъждавате за старата любов и бивши партньори, да се извините и да получавате извинения. Но не и да искате след години отново да се срещнете с бивш партньор, както се пее в песента.

 


Stay With Me - Сам Смит

 

Не може да се отрече, че текстът е хубав и гласът на Сам Смит е завладяващ. Но може да запазите тази песен за момента, в който ще сте сигурни, че сте се излекували от разбито сърце. Не е добре да чувате "Няма ли да останеш с мен, защото ти си всичко, от което се нуждая" - така само ще се разстроите допълнително, особено ако в този момент разглеждате и ваши общи снимки.

 


Uп-break My Heart - Тони Бракстън

 

Една от най-популярните песни, посветени на раздялата и разбитото сърце. Почти е сигурно, че ще си поплачете, ако я пуснете, коментират от Elite Daily. Но в нея отново се отправят молби към бившия и все едно възлагате някакви очаквания върху него. Не забравяйте, че трябва да си помогнете и сами да се справите с това, което ви се случва.

 


Say Something - A GREAT BIG WORLD и Кристина Агилера

 

Чувствена балада. Но в нея се изразява съжаление за това как са приключили нещата. А за да продължите напред, не трябва да се фокусирате над това, а над нещата, които не са били сполучливи във връзката. 

 


Total Eclipse Of The Heart — Бони Тайлър

 

Вечен хит. И е много забавно да я пеете с приятелите или на караоке, но не го правете, когато останете сами. Не само, че ще ви депресира още повече, но и ще ви накара да мислите за времето, прекарано с бившата половинка, вълнуващите моменти, които сте споделили и как ви се иска това да не бе свършвало.

 

Топ 3 зодии, които приемат най-тежко разделите

 

3 знака, че връзката ви е станала скучна

 

4 знака, че ви предстои раздяла

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
pipinana
преди 5 години

ne tulkuvam i slu6am muzika s proesionalni iziskvania. trudno se ostaviam na te4enieto i da slu6am za6toto samo mi e liubimo dadeno proizvedenie.ako tulkuvam - togava otgovorut e 4e s mujut kogoto obojavam o6te ne sme si nagovorili liubimi par4eta . predlagam , pokazvam , razkazvam . no 4akam negovia vkus .


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия