3 ерогенни зони, които често са подценявани

Ето как да доставите удоволствие на партньора

2018-11-19 18:00:00
3 ерогенни зони, които често са подценявани
Снимка: Pexels

Устните, половите органи, вътрешната страна на бедрата, гърдите - това са все известни ерогенни зони, за които всеки знае. Има обаче някои, които не са толкова популярни, но са ключови за доставянето на истинско удоволствие, пишат от Health.com. Ето и кои са те, според д-р Шери Рос, акушер-гинеколог.

 


Зад ухото

 

Нежното хапане около ухото е задължителна част от любовната игра. Д-р Рос посочва, че не бива да пренебрегвате и задната част на ухото, не само предната. Там кожата е изключително тънка, тоест и много чувствителна, и хапането там може да побърка партньора. А това скрито и малко място остава незабелязано.

 


Задната част на шията

 

Шията също е много чувствително място и много хора обичат да ги целуват там. Знае се, че смучките възбуждат много. Но повечето хора се ограничават само до предната част. Задната част на врата е също толкова чувствителна. Дори само с прокарване на пръсти там, ще накарате партньора да изпита огромна наслада. А ако и го целувате страстно там и стигате до гърба, ще го възбудите максимално.

 


Дланта

 

Вътрешната част на човешката ръка, разположена между китката и сгъващата се част на пръстите, е подценявано място. Когато държите партньора за ръка, докосвате това място и това издава истинска близост и интимност. Но при любовна игра, едва ли докосвате много дланта. Може да погъделичкате тази нежна част от ръката с пръст или да рисувате с нокти или пръсти по нея.

 

Вижте още:

 

5 зодии, които са много страстни

 

Най-честите сексуални проблеми във връзките

 

Проучване за зодиите в секса: Водолеите са първенци!

 

69 в изправено положение е най-стряскащата секс поза

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
pipinana
преди 5 години

hahha, samo kato si pomislia zad uhoto i me hva6ta gudel hahahha


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия