Седмичен любовен хороскоп 8 - 14 октомври

Вижте какво ви очаква в любовта тази седмица

2018-10-09 18:00:00
Седмичен любовен хороскоп 8 - 14 октомври
Снимка: Pixabay

Овен

 

Щастлив период за онези от вас, които са във връзка. Ще разполагате с достатъчно свободно време и може да си организирате каквито искате инициативи с половинката. В състояние сте да продължите тази любовна идилия колкото ви е приятно, стига да се отнасяте с разбиране към желанията на приятел/ката си. Необвързаните ще имат възможност да се запознаят с доста нови хора. Отвръщайте на доброто с добро. Скоро ще ви направи впечатление, че даже онези, които са враждували с вас се стремят да спечелят вниманието ви.

 


Телец

 

Помислете дали имате неизпълнени обещания спрямо приятел/ката си и се опитайте най-после да ги изпълните. Ако продължавате да отлагате между вас ще се загнезди червеят на недоверието, което ще се отрази много зле на връзката ви. Спомнете си старата истина, че „дребните камъчета обръщат колата“. Във вашия случай дребните пропуски може да докарат сериозни неприятности. Представителите на вашия знак, които все още нямат приятел/ка ще живеят повече във фантазиите си през тази седмица, отколкото в реалността. Не би било учудващо, ако се влюбите в герой от любимия си сериал. Имайте пред вид, че връщането към реалността ще изглежда като падане от високо.

 


Близнаци

 

Времето все още е прекрасно и жаждата за приключения няма скоро да ви напусне. Свободното ви време може да е ограничено, но пък вие решавате как да го използвате. Съчетайте полезното с приятното. Направете си списък с интересни места във вашия град, които бихте могли да посетите. Поканете и приятел/ката си, ще е по-весело. Докато разглеждате това-онова ще можете да обсъдите причините за разни предишни недоразумения и за винаги да се отървете от тях. Приоритетите на нямащите половинка ще са съвсем други. На тях ще им е далеч по-приятно да се занимават у дома, отколкото да скитосват с шумни компании.

 


Рак

 

Ежедневната ви работа ще е успешна и в тази връзка настроението ви ще е прекрасно. В такива моменти излъчвате доброта и съпричастност. Околните непрекъснато ще търсят компанията ви, ще се стараят да ви помагат. Ще усетите дълбоко в себе си какво означава да давате любов и да получавате любов. Отношенията с приятел/ката ви ще са приказно романтични. Преживяванията на самотните Раци ще са не по-малко интригуващи. След среща с някой от предишните приятели чувствата може да пламнат отново, макар и не със същата сила. Преди да решите да възстановите връзката се опитайте да си спомните достатъчно подробности за нея и чак тогава рискувайте.

 


Лъв

 

Текущите занимания ще погълнат изцяло вниманието ви и поне в началото на седмицата изобщо няма да ви е до любовни срещи. Не се насилвайте да правите неща, които не ви харесват. Сега имате нужда от дейности, предполагащи по-висока творческа активност. Приятел/ката ви може да се понацупи, че остава на втори план, но ако обясните внимателно аргументите си, отношенията най-вероятно ще останат спокойни. Все пак не се изолирайте изцяло, отделете минутка за общи развлечения или пък за съвместна работа. За него/нея ще бъде истинско удоволствие да правите нещата заедно, а в края на седмицата ще ви зарадва с приятна изненада.

 


Дева

 

Чаровни сте, привлекателни и през тази седмица шансовете за онези от вас, които все още нямат половинка са обнадеждаващи. Ще попаднете на подходящата личност и отношенията от лек флирт и закачливи комплименти скоро ще преминат към откровено предложение за стабилна романтична връзка. Бъдете себе си и намалете дистанцията с човека, който ви харесва. Усещането за взаимност ще ви покаже, че не става дума за краткотрайна авантюра. За обвързаните Деви периодът ще е спокоен. Те ще се съсредоточат повече в конкретните си занимания, отколкото в емоциите, но независимо от всичко настроението им ще е слънчево.

 


Везни

 

Някои задачи от ежедневието ще ви затруднят и изнервят. Когато сте в лошо настроение целият свят ви е крив и отношенията с приятел/ката ви на моменти може да са доста остри. Причината за противоречията може да ви изглежда странна и първоначално да не си давате сметка, но е резултат от поведението ви. Понякога, търсейки внимание, лишавате половинката си от лично пространство. За да съхраните чувствата си, трябва взаимно да уважавате предпочитанията си. Ако помислите и възприемете този принцип връзката ви ще стане още по-стабилна.

 


Скорпион

 

Неспокойни сте и настроението ви е нестабилно. По-лошата новина е, че и приятел/ката ви е в същото емоционално неравновесие. Когато сте заедно непрекъснато ще намирате някакъв повод за спор и размяна на реплики. Най-добре е за известно време да намалите срещите. Ако много си залипсвате един на друг общувайте през чата. Така поне няма да чувате интонацията си и поводите за разногласия ще са значително по-малко. В края на седмицата ще се чувствате по-спокойни и тогава ще намерите сили да се извините взаимно за неприятностите, които сте си причинили. Мислете за своите недостатъци, вместо непрекъснато да търсите чуждите.

 


Стрелец

 

Следвайте въображението и вярвайте на интуицията си. През тази седмица ще имате възможност да напреднете с учебните и извънучебни проекти. Личните отношения ще са толкова спокойни, че чак незабележими. Ентусиазирани от успехите си ще сте в състояние да възприемете всички странности на приятел/ката си. Даже ще се забавлявате с нещата, които преди време сте критикували. Обсъждайте заедно идеите си, но не се опитвайте да ги реализирате всички едновременно. По-добре следвайте събитията, отколкото да ги изпреварвате. Както казват старите хора: всяко нещо по реда си.

 


Козирог

 

Доста динамичен период, в който ще се сещате за приятел/ката си сравнително рядко. Липсата на сигнали от вас може да предизвика безпокойство, но понеже любовта е нещо, което се показва, а не за което се разказва, то изберете подходящ момент и зарадвайте половинката си с някаква мила изненада. Бъдете сигурни, че жестът ви ще получи висока оценка и той/тя ще се опитва по всякакъв начин да ви угоди. Колкото и да сте заети ще можете да отделите час-два за разходка или кино. Направете го, за да не губите реалната връзка помежду си.

 


Водолей

 

Един от периодите, в който по непонятни причини ви атакуват мрачни мисли. Ако се затворите в себе си положението ще се усложни. Ако пък общувате с приятелите си и най-вече с половинката, може да изпаднете в ситуация на дълбоко неразбиране. И единият, и другият вариант са неблагоприятни за вас, но не се отчайвайте, спасение има. Заемете се с дейности, изискващи въображение. Активирайки фантазията ще промените възприятията си за реалността. Съвсем скоро ще възстановите обичайното си добро настроение и всички тревоги ще приличат на лош сън.

 


Риби

 

Усмивката ви е заразителна и непрекъснато ще сте в центъра на събитията и на чуждото внимание. Околните недвусмислено ще ви показват интереса си и колко сте привлекателни. Подходящ момент да изненадате приятел/ката си с идея и предложение за кратко пътешествие. Може да е наблизо, но важното е да си го организирате сами. Може да е само за ден, но важното е да сте далеч от всички останали. Мисълта, че сте направили нещо ново, нестандартно ще освежи връзката ви и ще ви направи много по-близки. Нямащите постоянна връзка могат да приложат същата идея спрямо някой, който не им е безразличен. Дори да не получат очаквания ефект ще се наслаждават на прекрасни преживявания.

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
pipinana
преди 5 години

iskam si goliamoto mom4e -bliznak ..mmmm.... obojavam s nego. kazvam go bez tulkuvania.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия