Проучване за зодиите в секса: Водолеите са първенци!

Те имат най-много интимни срещи и са доволни от половия си живот

2018-09-17 18:00:00
Проучване за зодиите в секса: Водолеите са първенци!
Снимка: Pexels

Водолеите са зодиакалните знаци, които най-много се наслаждават на интимността и правят най-добрия секс, сочи проучване на компания за секс продукти - Lovehoney. Търговците са направили анкета на около 3 500 души от всички 12 зодиакални знаци, като въпросите са били свързани със сексуалния живот.

 

Резултатите показват, че водолеите най-често имат интимни срещи и са най-доволни от половия си живот. Родените между 20 януари и 18 февруари се наслаждават на много страстни моменти и никога не им е скучно. Те са описани като непредвидими в леглото, интересни, винаги осигуряващи вълнение. Но се твърди, че са и много лоялни партньори.

 

Топ 5 на зодиите, които правят най-много секс и са най-доволни от него изглежда така:

1. Водолей
2. Телец
3. Риби
4. Дева
5. Лъв

 


Половината от участниците в изследването казват, че вярват в хороскопите и астрологията. Всеки пети мисли, че зодията е важна, за да потръгне връзката и трябва неговата зодия и тази на половинката да си подхождат.

 

Рибите обичат да влизат в роли и да се обличат необичайно за играта, а раците са най-чувствените любовници. Везните обичат по-грубия секс, а овните биха изпробвали белезници и въжета за половия акт, сочат резултатите.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия