Седмичен любовен хороскоп 27 август - 2 септември

Какво ви очаква през тази седмица?

2018-08-28 12:00:00
Седмичен любовен хороскоп 27 август - 2 септември
Снимка: Pexels

Овен 

 

 Едва ли нещо би могло да ви се „опре“ и да помрачи доброто ви настроение през тази седмица. Сигурни сте в себе си, привлекателни и въздействието ви върху околните е осезателно. Случва се нещо, което подсъзнателно много ви харесва, а именно че всички са склонни да се съобразяват с мнението и да одобряват действията ви.

Не пропускайте момента да изгладите противоречията в съществуващата си връзка или да поставите началото, ако все още сте в групата на соловите играчи. Единствената причина за дребни разправии с него/нея може да е само неовладяната инерция на собствения ви егоизъм.

 

 Телец

 

 Предстои един благоприятен период за представителите на вашия знак. Няма да се налага да бързате за никъде и за нищо. Ще можете да „си губите“ времето по предпочитания от вас начин. Най-вероятно ще ви се иска да сте в спокойна обстановка и с подбрана по ваш вкус компания. Идеално решение! Освободете се от всичко, което ви пречи. Не влагайте емоции в безперспективни отношения, които ви изтощават.

Може би приятел/ката ви ще има различни идеи и ще се литне да си ги реализира, но какво пък… все един от двамата трябва да направи компромис. Необвързаните Телци няма да се втурнат в любовни авантюри. И не защото няма да имат възможности, а или от мързел, или защото ще предпочетат безметежна разходка в МОЛ-а пред напрегната подготовка за романтична среща.

 

 Близнаци

 

 Усмихнете се още щом отворите очи сутринта. Усмихвайте се всеки ден. Усмивката и доброто настроение са залог за успех и хармонизират вътрешната с външната ви красота. Романтичните емоции в началото на седмицата ще са бурни, обещаващи, но с всеки изминал ден интензитетът им ще спада. И по-добре, защото прекаленото напрежение ще ви изтощи.

Бъдете откровени с него/нея, независимо дали връзката ви е дълготрайна или се познавате съвсем от скоро. Казвайте онова, което мислите, покажете уменията си. Ако сте сигурни, че отношенията ви имат нужда от промяна ще можете да я постигнете точно сега.

 

 Рак

 

 Не се учудвайте, ако на моменти се чувствате неуверени, връхлитат ви съмнения и мрачни мисли, свързани именно с романтичните ви отношения. Настроението ви често ще преминава от едната крайност в другата и тези метаморфози ще са резултат от поведението или изказванията на половинката ви. Може би интуитивно чувствате, че нещо във връзката ви трябва да се промени? Дори да е така трябва да сте изключително внимателни, защото не е сигурно, че крайният резултат ще ви хареса.

Изглежда парадоксално, но и необвързаните Раци ще са в подобна фаза. В някои дни ще са апатични, меланхолични, объркани. Хубавото при тях е, че ще попаднат на подходящ слушател, на някой който ще прояви разбиране и ще успее да ги утеши. Рано е да се каже дали съчувствието ще се превърне в романтична връзка, но може да се оцени като едно добро начало.

 

 Лъв

 

 Вроденото ви благородство през тази седмица ще заблести с истинската си неподправена светлина. Ще удивите с поведението си даже хората, които ви познават твърде отдавна. Никакви нюанси на враждебност, упорство или опити да манипулирате околните няма да се забелязват в поведението ви. Ще сте необичайно съпричастни, услужливи и сговорчиви, което неминуемо ще подобри отношенията ви като цяло и романтичните в частност.

Купищата обвинения и капризи ще останат в миналото. Ще спечелите доверието на всички с готовността си да сте практически полезни и те ще ви разкрият лични качества, за които само сте подозирали.

 

 Дева

 

 Ще е напрегната тази седмица и за това ще ви се стори много дълга. Вие имате желание да сте част от колектива, да направите нещо приятно за околните, но не всички и не винаги ще приемат, и най-вече ще оценят справедливо, това ваше желание. Може да се натъкнете на неразбиране, мнителност, дори открита ревност от страна на приятел/ката си и това поведение, особено ако е неоснователно, със сигурност ще ви натъжи. Запазете спокойствие и не задавайте въпроси. Не след дълго той/тя ще осъзнае грешката си.

Ще е малко по-лесно за необвързаните представители на вашия знак. Те може да не оформят нова връзка, но поне не са заплашени от вероятност за раздяла.

 

 Везни

 

 Темата за любовта през тази седмица ще е на първо място. Ще сте достатъчно убедителни, за да защитите мнението си и достатъчно самостоятелни, за да не позволите на никой да се намесва в решенията ви. В същото време ще положите всички усилия да подкрепите половинката си, да помогнете за всичко, за което се налага. Намеренията ви като цяло са прекрасни, стига да не превърнете грижата си в покровителство и съдействието в манипулация.

Независимо дали сте във връзка или не, трябва да запазите чувството си за мярка и да следвате собствените си принципи. Не прилагайте чужди съвети и не бъдете прекалено категорични в моменти на несъгласие.

 

 Скорпион

 

 Предстоят промени с дълготраен ефект, които ще ви зарадват. Нова емоция ще нахлуе в живота на необвързаните Скорпиони. Ще разберете значението на израза „да се влюбиш до уши“ и ще ви е приятно, че това най-после се е случило.

Новости ще има и за Скорпионите, които вече са споделили чувствата си с някого. Връзката ще придобие друг нюанс, ще промени характера си. Градусите на страстта ще се понижат за сметка на разбирането и хармонията, които ще се повишат. Запазете постигнатото и съгласувайте стремежите си, за да усетите истинската сила на любовта.

 

 Стрелец

 

 Практическите задачи ще погълнат голяма част от времето ви и поне в първите дни на седмицата любовните мисли ще ви навестяват сравнително рядко. Оптималният вариант е да не смесвате нещата и да не разпилявате силите си. Свършете работата, с която сте се заели и едва тогава си насрочвайте любовни срещи, ако не искате той/тя да ви обвини в безразличие и да се нацупи.

През втората половина на седмицата ритъмът ще спадне и ще разполагате с повече свободно време. Ще можете да „хвърлите поглед“ наоколо и със сигурност ще забележите, че някой упорито се опитва да спечели симпатиите ви. Как ще се „развие сценарият“ зависи изцяло от вас.

 

 Козирог

 

 Опитните хора твърдят, че мъжете обичат с очите си, а жените – с ушите си. По друг начин казано мъжете се влюбват във външността, а жените – в милите думи и комплиментите. През тази седмица и жените, и мъжете, и обвързаните, и свободните трябва да променят тактиката, за да се насладят на любовните емоции пълноценно.

Онези които обикновено гледат трябва внимателно и да слушат, а онези които предпочитат да „чуват“ трябва и да наблюдават. Не бъдете прекалено доверчиви, не вярвайте на обещания, следете логиката на събитията. Само така ще спасите връзката си от разпад или, ако тепърва създавате връзка, тя ще е с точния човек.

 

 Водолей

 

 Посоката, в която ще се развият отношенията ви през тази седмица зависи почти изцяло от вас и по-точно от настроението ви. Ако сте мрачни, сърдити, непрекъснато атакувате околните с капризите си и нарушавате личното им пространство, то не очаквайте нищо добро да се случи. Няма смисъл да си насрочвате не само романтични, а и каквито и да било други срещи, а за нова връзка и дума не може да става.

Ако заложите на прословутата си оригиналност и намерите начин да превърнете „дефектите в ефекти“ не само ще се забавлявате, а ще можете да отделите време и за самоусъвършенстване. Като преборите вредните навици ще сте далеч по-привлекателни.

 

 Риби

 

 Изключително чувствителни сте през тази седмица, интуицията ви е силна, а на моменти може да проявите и болезнена емоционалност. Всъщност, любовта в личен и глобален мащаб ще е единствената тема, която ще изпълва мислите ви, чувствата ще се движат от точка на кипене до точка на замръзване.

На моменти не е изключено да сте твърде бъбриви, да ви избива на откровеност и да споделите преживявания, които е по-добре да запазите в тайна. Изказванията ви може да стресират половинката ви, да си направи погрешни заключения. По подобен начин ще реагира и обекта на свалката ви, така че обмисляйте много добре темите на разговор, за да не приложите на практика схемата „от два стола – на земята“.


Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия