Седмичен любовен хороскоп 20 - 26 август

Какво ви очаква тази седмица?

2018-08-21 15:00:00
Седмичен любовен хороскоп 20 - 26 август
Снимка: Pexels

Овен

 

Любовните трепети ще ви завладеят едва около средата на седмицата. Преди това вниманието ви ще се разпределя в съвсем различни посоки. Спонтанни сте и ще ви е приятно да изразходвате енергията си в нещо, изискващо усилия. Повече от ясно е, че спортът е най-подходящ в такъв момент.След като се почувствате победители настроението ви ще стане далеч по-романтично. По-интересното в случая е, че не вие ще търсите близост, а вас ще ви търсят, ще ви определят срещи и ще ви се обясняват в любов. Не е задължително да отговаряте с взаимност, но пък и не е добра идея да реагирате с апатично безразличие. Първо разберете за какво става въпрос и тогава мислете за подходящи тактики.

 

Телец

 

Преливате от енергия, но успоредно с това сте и раздразнителни. Отношенията както с близките у дома, така и с гаджето на моменти може да се нажежават „до червено“. Внушавате си несъществуващи прегрешения от страна на приятел/ката си и си умирате от кеф да задавате провокиращи въпроси.Опитайте се да овладеете проявите на ревност и намалете срещите. Всеки опит да изяснявате отношенията си или да тренирате детективските си умения може да завърши с „гръм и трясък“, а едва ли ви се иска точно това.

 


Близнаци

 

Ако все още не сте попаднали на личността на мечтите си, то и през тази седмица шансовете не са големи. Разсеяни сте, леко инертни и даже не си правите труда да забележите, че някой ви наблюдава. Основната ви цел е да се хвърляте от едно развлечение в друго при това без да поемате сериозни ангажименти.За имащите приятел/ка положението е подобно и, ако искате все пак да съхраните връзката, ще е най-добре да разредите срещите и да използвате свободното време за любимите си занимания. Така ще предотвратите възможността да ви заподозрат в изневяра и ще си спестите разни неприятни разговори.

 

Рак

 

Най-важната ви задача за тази седмица е да използвате времето си пълноценно. Огледайте се, спомнете си какво не сте направили, а сте обещали, какво непрекъснато отлагате. Ако се окаже, че сте били невероятно старателни и такива изостанали задачи няма, то отдайте се на любимите занимания, намерете начин за усвояване на нови знания и умения. Постарайте се да обсъждате с половинката си предимно практически въпроси и много по-малко да се занимавате с чувствата си. Търсете общите теми, за да не се стига до безплодни спорове.За необвързаните Раци е по-добре да не се хвърлят през глава в първата „изпречила се на пътя им“ любовна авантюра. Намалете темпото през тази седмица, за да избегнете поредица тежки въздишки и разочарования след време.

 

Лъв

 

Слънцето с тиха стъпка ще напусне вашия знак. Докато е там, обаче, тонусът ви ще е достатъчно стабилен, за да се справите с трудните неща, например да поставите в ред любовните си отношения. Трябва ви съвсем мъничко решителност, за да поведете разговор за своите чувства и тези на половинката. Ще осъзнаете, че повечето ви съмнения са плод на фантазия и че отношенията ви съвсем не са изчерпали възможностите си.В края на седмицата късметът ще е на страната на „самотните“ Лъвове. Настроението им ще е по-романтично от обикновено, а излъчването – по-силно. Те няма да говорят за чувствата си, а ще са обект на любовни обяснения.

 

Дева

 

Настроението ви е доста нестабилно и сте в състояние бързо да преминавате от една крайност в друга. Помислете как се чувствате преди да си насрочите любовна среща, защото ако не съумеете да контролирате емоциите си, е много вероятно отношенията ви с половинката рязко да се променят и да преминат от екваториална жега в ледников период. Обратната трансформация ще е доста трудна.Сравнително добър вариант е за известно време да не се виждате с приятел/ката си или пък, ако все още не сте във връзка, да не се „оглеждате“ за романтични контакти. Промяната ще настъпи тогава, когато сте готови за нея, а временното уединение ще ви спаси от грешки.

 

Везни

 

Ваша стара връзка ще се превърне в тема на разговор с близък приятел. Спомените вероятно ще ви натъжат, но и ще ви помогнат да систематизирате опита и да формулирате желанията си. Ще си изградите много по-ясен критерий за това какво бихте желали от личността на чувствата си. След като го направите текущата ви връзка ще бъде подложена на изпитание. Може да установите, че той/тя не отговаря на претенциите ви и да решите да скъсате, а може и да се зарадвате, разбирайки че сте попаднали на „точния“ човек.Ще е много по-лесно за представителите на вашия знак, които все още не са във връзка. Те няма да търсят активно, но ще са съпричастни, благосклонни, готови да проявят разбиране към всяка „страдаща“ душа и има голяма вероятност да намерят човека, който ще ги направи щастливи.

 

Скорпион

 

Няма да ви е скучно, защото ще се случат разни непредвидени, комични и зареждащи с добро настроение събития. В началото на седмицата може да ви поканят на гости при приятели, където ще се запознаете с нови хора. Поне един от тях трайно ще ви заинтригува и ще активира въображението. Проявете умереност, защото в стремежа си привлечете вниманието може да постигнете обратен ефект, да направите неприятно впечатление.Не подклаждайте спорове и не възразявайте на всяко изказване на приятел/ката си, ако искате да изпитате удовлетворение от романтичната си връзка. Вместо това търсете начин за преодоляване на съществуващите различия. Точно през тази седмица ще е много лесно.

 

Стрелец

 

Изборът на занимания през тази седмица е изцяло ваш. Може да изглежда странно, но близките няма да ви закачат почти за нищо. Е, ще се налага от време на време да си оправяте стаята, да изхвърляте боклука и да поливате цветята, но какво са едно-две дребни задължения за енергични хора като вас. Осъзнавайки, че разполагате с достатъчно свободно време ще усетите мащабите на въображението си и най-вероятно ще ви хрумнат разни експерименти, свързани с външния ви вид.Действайте смело. Резултатите ще ви изненадат приятно и ще удивят околните. Ефектът ще рикошира и върху приятел/ката ви или върху човека, с когото бихте желали да създадете връзка. И в двата случая сближаването ще е светкавично и осезаемо.

 

Козирог

 

Стремителни сте, но и разсеяни. Ако към това прибавим и факта, че инстинкта за самосъхранение ви подтиква към прояви на самоувереност и че сте доста чувствителни към реакциите на околните и най-вече към забележките им, ще стане ясно, че назряват конфликти в личните и любовни отношения. За предпочитане е да общувате с приятел/ката си чатейки, вместо говорейки. Докато пишете ще разполагате с достатъчно време да обмислите посланията си, докато ако просто си приказвате, може да изтърсите някоя глупост и горчиво да съжалявате за казаното.За да започнете нова връзка трябва да обръщате внимание на присъстващите в компанията, да се вслушвате в мнението им. Така ще разберете кой ви допада най-много и какви са общите ви интереси. В по-благоприятна позиция са онези от вас, които имат домашен любимец. Разполагате не само с неизчерпаема тема на разговор, но и с естествен повод да поканите някого на дълга разходка.

 

Водолей

 

Не се изненадвайте, ако през тази седмица ви обхване неустоимото желание да се потопите изцяло в собствения си мързел. На моменти може да бъде гарнирано и с усещане за леко отегчение. Със слушалките на ушите и джой-стика на плей-стейшъна в ръка бихте се чувствали най-добре, но за ваш късмет приятелите няма да ви оставят на спокойствие. Почти непрекъснато някой ще иска да споделя преживяванията си с вас или пък ще ви канят на разни летни партита.Не отказвайте, защото след време ще ви е яд за пропуснатите емоции. Вземете и приятел/ката си, а ако все още не сте се „обзавели с романтичен акомпанимент“, наблюдавайте какво се случва наоколо. Някой ще ви покаже чувствата си по неоспорим начин и трябва да решите как да реагирате на сигнала.

 

Риби

 

Най-лесно през тази седмица ще ви се получават нещата, които до момента са ви затруднявали. А най-спокойни ще се чувствате в обкръжението на хора, които познавате добре, които ви разбират без думи и не ви задават излишни въпроси.Представителите на вашия знак принципно са тайнствени и загадъчни, а в предстоящия период ще са още по-вглъбени. Не си насрочвайте срещи, ако подсъзнателно усещате, че не ги желаете. Не обсъждайте и отношенията си. Изказванията ви може да се окажат прекалено двусмислени и неясни и да създадат недоверие у приятел/ката ви.Едва ли ще поставите начало на романтична връзка точно в близките дни, но това не означава, че трябва да поставите бариера между себе си и заобикалящия ви свят. Проверявайте новостите в групите по интереси от социалните мрежи, където членувате. Ще са полезни, а и ще се забавлявате.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Криси Табачка

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия