З зодии, които искат продължителни връзки

Ето кои са те

2018-08-01 18:00:00
З зодии, които искат продължителни връзки
Снимка: Pixabay

Телец

 

Не си падат по флиртове и неангажиращи неща, искат стабилна връзка. А и качествата, които притежават, ги правят страхотни партньори за дълги и сериозни връзки. Може да се разчита на тях. Телците са грижливи и са толкова големи инати, когато намерят някого, когото обичат, че нямат намерение да го пускат и винаги се борят за любовта си. Искат да са дълго с един човек, защото промяната ги плаши. Искат някого, с когото да преминат през най-лошото, но и с когото да изживеят най-хубавите си моменти. Лоялни и нежни.

 


Рак

 

Най-чувствителният знак в зодиака. И този, който най-много желае да е обичан и да обича. Не им е лесно да излязат от черупката си и да покажат, че са уязвими. Но когато го направят, значи, че разчитат на вас, разкрили са ви най-съкровените си тайни и имат много сериозни намерения. Не очаквайте да се откажат лесно от връзката, дори когато често спорите. Управлявани са от Луната, което означава, че емоцията ги ръководи. Любовта им е силна и продължителна, а и са много страстни. Състрадателни са и се свързват на емоционално ниво с партньора, което прави връзката здрава. Правят много жертви за любимия и се страхуват от раздялата.

 


Везни

 

Везните са познати като флиртаджии, и наистина си ги бива в това. Но това не бива да ви заблуждава - те ценят стабилните и дълги връзки много повече и се стремят към тях. Имат талант да омайват другите, затова се говори, че обичат флиртовете, но всъщност търсят нещо сериозно. Спокойни са и са честни, което много им помага в любовта. Така лесно разрешават конфликти. Избягват да обиждат и е трудно да ги разгневите, затова партньорите им много ги уважават. Везните са уверени, открити, храбри и надеждни и търсят същото у другите, затова създават прекрасни връзки. Не ги притеснява да показват уязвимостта си пред любимите им.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
pipinana
преди 5 години

i az , s golemia bliznak , li4no bez tulkuvania


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия