Памела Андерсън: Никога не съм се наслаждавала на груповия секс

Партньорите ѝ били прекалено ревниви

2018-07-26 12:00:00
Памела Андерсън: Никога не съм се наслаждавала на груповия секс
Снимка: Reuters

Памела Андерсън каза, че никога не е могла истински да се наслаждава на групов секс, тъй като партньорите ѝ са били против идеята да я делят с други мъже и са били ревниви.

 

51-годишната актриса и модел беше женена за рок музикантите Томи Лий, Кид Рок и за професионалния играч на покер Рик Саломон. Преди две седмици русокосата американка се сгоди за френския национал Адил Рами.

 

"Всичките ми любовници бяха прекалено ревниви. Не съм се наслаждавала на групов секс или тройка истински, заради това. Имах само един мъж, който не беше толкова ревнив и имаше фантазии за мен с друга жена", каза Памела пред списание "Dazed". Тя обясни още, че понякога груповият секс ѝ звучи изкушаващо, но била прекалено романтична. Не харесвала секс без любов и обвързване.

 

Звездата от "Спасители на плажа" каза, че компютрите и развитието на технологиите влияят много на връзките и така хората ставали по-отдалечени един от друг.

 

"Когато обичаш ставаш уязвим, особено чувствителните хора. Емпатите се гмуркат дълбоко  и дори се депресират, а някои се плашат от любовта. Ние показваме душата си пред някого, отдаваме телата си един на друг, и това може да е плашещо. Компютърът не може да осигури такова привързване", коментира Андерсън.

 

Тя смята, че е "опасно време" за сексуални връзки точно заради развитието на технологиите и бума на интернет.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия