5 зодии, които биха зарязали приятелите, заради ново гадже

Сред тях ли сте?

2018-07-21 10:30:00
5 зодии, които биха зарязали приятелите, заради ново гадже
Снимка: Pexels

"Гаджетата идват и си отиват, а приятелите остават завинаги", гласи една от най-известните максими. Някои хора обаче лесно се заслепяват от любовта, и когато си намерят партньор, са готови на всякакви жертви за него. Дори това да означава да изоставят приятелската си компания и да виждат гаджето много по-често. Ето кои са зодиите, за които е най-вероятно да постъпят по този начин.

 


Телец

 

Ако им се постави ултиматум, телците биха прекратили приятелство, а не романтични взаимоотношения. Те предпочитат да сe грижат за партньора, защото с него имат по-силна емоционална връзка. Чувстват се като в приказка, когато са влюбени и не искат да си представят да се връщат към реалността. Много държат на семейство, а си представят партньора като бъдеща част от него, затова биха го предпочели пред приятели. Но телецът остава наранен, ако приятелите му се разсърдят за нещо такова.

 


Рак

 

Най-голямото желание на рака е да обича и да бъде обичан. От малки тези знаци мечтаят за семейство, дом, за приключение като от романтичните филми. За това се фокусират над любимия човек. В по-късни етапи от живота, се случва дори ракът да се чувства по-привързан към партньора, отколкото към децата си. Затова е почти сигурно, че когато си хване гадже, ракът почти няма да се вижда с приятелите си. А ако връзката приключи, ракът ще се върне в компанията, сякаш нищо не е станало и без да изпитва вина.

 


Лъв

 

Тъй като са горди и уверени в себе си, лъвовете искат най-доброто във всичко. Включително и в любовта. Ще се отдадат на половинката, за да получат същото в замяна и за да види света какво представлява силна и стабилна връзка между двама души. В началото лъвът обаче е потаен и не иска хората да знаят много за личния му живот, докато не се увери сам, че връзката е сериозна. Като това стане, ще започне постоянно да качва сладки снимки, да публикува любовни цитати и песни за любимия човек. Ще е навсякъде с него, дори това да означава, че ще отменя планове с приятели.

 


Дева

 

Когато е влюбена, девата е олицетворение на красотата, достойнството и възвишеното. Девата ще направи всичко за партньора, затова дори на моменти може да прилича на слуга на любимия човек. Сякаш винаги е на негово разположение. Тази зодия си мисли, че с проявата на такова внимание, ще заздрави връзката и ще се докаже като лоялна. Девите са и хората, които никога не слушат приятелите си относно любовни съвети. Винаги поемат нещата в свои ръце и ще съсредоточат цялото си внимание върху партньора и неговите нужди. Това ще е пагубно за приятелствата.

 


Везни

 

Везните са непостоянни, когато излизат с някого и не биха жертвали приятелства, заради връзки и флиртове. Но ако са истински и лудо влюбени се превръщат в друг човек. Отдават се изцяло на половинката и сякаш изчезват от живота на приятелите си. Дори спират да ходят по партита, по-вероятно е в петък вечер да са вкъщи, да сготвят и да гледат филм с партньора. Посвещават живота си на любимия и дори го идеализират. Когато приказката приключи, везните няма веднага да се върнат при приятелите си, първо ще им трябва време да останат сами и да се възстановят.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия