5 знака, че той е готов за сериозна връзка

По какво да разберем?

2017-03-08 14:30:00
5 знака, че той е готов за сериозна връзка
Снимка: outnow.ch

Всяко начало на нова връзка е трудно. Необходимо е време за двама души да напаснат характерите си, да изградят доверие и да успеят да открият работеща формула за отношенията.

 

Още по-трудно е обаче да разберем дали човекът срещу нас е готов за сериозни отношения или иска просто временно забавление.

 

По този повод подбрахме за вас топ 5 на знаците, по които можете да познаете, че мъжът има сериозни намерения към вас.

 

Ето кои са те:

 

1. Той използва „ние“, вместо „аз“

 

Това е един от най-очевидните, но и сигурни знаци, че вашият мъж вече гледа сериозно на връзката ви. Той вече употребява повече „ние“, отколкото „аз“, както и прави плановете си за вас двамата, а не само за себе си.

 

2. Той е готов да направи промени заради вас


Когато един мъж мисли, че е обвързан сериозно, той е готов на промени в името на любовта. Така че, ако виждате, че половинката ви се съобразява с вас и прави повече компромиси, това определено е добър знак.

 

3. Той не се опитва да ви „крие“

 

След като половинката ви иска да го придружавате на много и различни места, значи той е готов да ви въведе във всяка сфера на живота му. Това е добър знак, защото означава, че приема вас и връзката ви сериозно. Означава, че го интересувате и че определено има чувства към вас.

 

4. Той знае нещата, които вие харесвате

 

Няма нужда да казвате по какъв начин пиете кафето си или пък коя е любимата ви храна, защото половинката ви вече знае това. Ако мъжът, с когото имате връзка, полага усилия да помни всяка информация, свързана с вас, значи той има сериозни намерения и наистина вижда бъдещето си с вас.

 

5. Той ви запознава с родителите си

 

Вече може да бъдете наистина сигурни – след като партньорът ви е пожелал да се запознаете с родителите му, значи той гледа сериозно на вашите отношения. Срещата с родителите е важен момент във всяка връзка. Вече всичко е официално, дори с „благословия“.

Автор: Криси Табачка

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия