Каква си в леглото според червилото, което носиш

Цветовете казват повече, отколкото си мислим

2017-02-14 17:30:00
Каква си в леглото според червилото, което носиш
Снимка: Instagram

Няма нищо по-сексапилно от устни с правилното червило.

 

В крайна сметка това е козметичният продукт, който не просто прави устните ни красиви, плътни и готови за целуване, но и оставя някоя и друга следа за фантазии по-късно.

 

Предпочитанията ни за цветове обаче, могат да кажат много повече за това какви сме в леглото.

 

Помисли кой ти е любимият цвят и виж каква си в секса според него.

 

1. Огнено червено червило - Доминиращата

 

Има една истина за цветовете и тя е, че огненочервеното е цветът на силата. Яркият нюанс не е просто власт, а истинско надмощие. Жените, които го носят и го харесват, определено са опасни и търсят някой, който може да издържи на тяхното темпо както в ежедневието, така и в секса.

 

2. Тъмночервено червило - Хапещата

 

Има нещо общо между всички жени, които обичат тъмночервените червила и то е, че обичат да хапят по време на секс. В крайна сметка няма по-секси целувки от тези, които завършват с леко и закачливо захапване както по устните, така и по врата.

 

3. Светлорозово червило – Извратената

 

Специалното в жените, които носят светлорозово червило е, че са много сладки. Те приличат на невинни и сладки кукли, които обаче крият тайни. Не забравяйте поговорката, че тихите води са най-дълбоки. Това важи с пълна сила за тях.

 

4. Черно червило – Лошата

 

Жените, които имат смелост да носят черно червило са много секси, рядък вид. На тях не им пука какво другите мислят и не обичат нежностите.

 

5. Нюд червило – Лесната

 

Нюд червилото върху една жена значи, че иска да прави секс. Това е така, защото червилото създава усещане за голота и освен всичко – лесно се трие и маха с други устни.

 

6. Коралово или оранжево червило – Дивата

 

Жените, които обичат да носят оранжево или коралово червило обикновено са много комплексни. В леглото очаквайте истинска тигрица, която не просто ще бъде много дива, но и много, много шумна.

Автор: Криси Табачка

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия