Идеи къде да заведеш гаджето си за Св. Валентин [за момчета]

2017-02-03 11:29:00
Идеи къде да заведеш гаджето си за Св. Валентин [за момчета]
Снимка: iStock

Остават броени дни до Св. Валентин и със сигурност повечето момчета все още нямат идея как да направят празника на любимото си момиче незабравим. Ние ще ти предложим няколко идеи, а ти избери тази, която е най-подходяща за вас двамата и направи приятелката си щастлива, защото тя със сигурност го заслужава:

 

Заведи я там, където се срещнахте за пръв път – може да си направите вечеря у дома, а след това като изненада да я заведеш на мястото, където се запознахте или там, където е била първата ви среща. След това може да я поканиш да спи у вас, като предварително си направим сърце от любимите й бонбони. Ако няма да ти бъде комфортно да пренощувате заедно вкъщи, може да наемеш стая в някое хотелче наблизо.

 

 

Вместо на вечеря, заведи я на обяд – може да бъдеш различен и вместо романтична вечеря, да организираш романтичен обяд. Това всъщност е добра идея, защото ще ти е по-лесно да намериш свободна маса в ресторант, а и няма да ти се налага да се занимаваш с куверти. Остатъка от деня прекарайте заедно, разменяйте си подаръци, гушкайте се и гледайте романтични филми. За вечеря може да си поръчате вкусна пица или да си приготвите нещо заедно.

 

Изненадай я в леглото – ако вече живеете заедно или имаш ключ от тях (но тя вече не живее с родителите си!), може да поръсиш коридора от вратата до спалнята с листа от рози и да я изчакаш в леглото с бутилка шампанско, шоколад, ягоди и сметана. Тя със сигурност няма да очаква такова посрещане.

 

Приготви ти вечерята – не е нужно да ходите на ресторант, за да ви бъде романтично и хубаво. Изненадай приятелката си, като сготвиш нещо вкусно. Разбира се, не забравяй да й подариш цветя и някакво плюшено мече за спомен или нещо друго, което знаеш, че тя ще хареса.

 

Остави плюшено мече пред вратата й – вместо да й казваш къде ще ходите довечера, изненадай я, като оставиш плюшено мече пред вратата й с бележка „Довечера ще те взема в .... часа, облечи се (топло/елегантно/удобно)”. А къде ще я заведеш, решаваш ти. Може да направиш резервация в любимия ви ресторант, да отидете на кино или боулинг или да хапнете някъде навън, ако времето го позволява.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия