Как да бъдеш още по-готино и страхотно гадже през 2017?

2017-01-12 13:31:00
Как да бъдеш още по-готино и страхотно гадже през 2017?
Снимка: iStock

Имаш страхотно гадже до себе си и поради тази причина и ти искаш през 2017 година да бъдеш по-добро гадже. Как да стане това?

 

Забрави за натякването – наистина е изключително досадно, когато някой постоянно ти натяква нещо. Ако наистина има нещо, което гаджето ти трябва да направи в скоро време, кажи му го нежно и с няколко думи се опитай да му обясниш, че това е наистина важно за теб. Имай предвид, че постоянното натякване и заяждане само ще предизвика неговия гняв и шансът да не свърши това, което го молиш, значително нараства.

 

 

Имай му доверие – за да бъде връзката ви хубава и стабилна, трябва и двамата да си имате доверие. Ако ти не му вярваш за нищо, всеки път ще го разпитваш къде е бил, с кого, какво е правил и т.н. В началото той ще ти отговаря, но в съвсем скоро време ще му омръзне да ти дава отчети. Затова му имай доверие, че не прави нищо нередно, когато не сте заедно, иначе рискуваш да го загубиш.

 

Не лъжи – малките лъжи може да изглеждат безобидни за теб, но когато започнат да се трупат и гаджето ти разбере колко често го послъгваш, връзката ви може да се влоши. Повечето хора лъжат, защото искат да представят истината по друг начин, да се предпазят от гняв, скандал, разочарование или изоставяне, но твърдят, че го правят, за да не наранят чувствата на партньора си. Знаеш, че това не е вярно и лъжеш от егоистична гледна точка.

 

Уважавай личното му пространство – без значение от колко време сте заедно, ти трябва да даваш възможност на гаджето си да има достатъчно свободно време за себе си, за семейството си и за своите приятели. Това време ще се отрази благоприятно на връзката ви, защото, ако сте постоянно заедно, рискуваш в един момент половинката ти да се почувства задушена и да поиска временна или окончателна раздяла.

 

Показвай своята привързаност на публични места – не се притеснявай, когато сте навън да целунеш гаджето си по бузата или да го хванеш нежно за ръката, докато се разхождате. Изразявай любовта си при всеки удобен случай, но все пак не прекалявай, за да не станеш досадно гадже.

 

Подкрепяй го, когато има нужда – без значение от колко време имате връзка, сега ти си най-близкия му човек или поне един от най-близките. Това означава, че той има нужда от твоята подкрепа в някои ситуации. Всеки път, когато забележиш, че гаджето ти се колебае, подкрепи го да направи това, което иска, но не му достига мъничко кураж, който ти можеш да му дадеш. Съветваме те освен гаджета, да бъдете и най-добри приятели. Това ще направи връзката ви по-силна и по-хубава.

 

Имай самочувствие – всеки човек иска партньорът му да бъде достатъчно уверен в себе си. Научи се да се чувстваш добре в собствената си кожа и да се приемаш такъв, какъвто си. Самочувствието е в състояние да те направи още по-секси в очите на половинката ти.

 

Прави неща, които харесва – това, разбира се, не означава всеки път да правите нещата, които гаджето ти харесва, но е добре от време на време да правиш компромиси и да правите това, което на него му доставя удоволствие – романтичен филм, футболен мач, разходка сред природата и т.н.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия