Любимата му напитка показва какво гадже е ТОЙ

2016-12-09 15:01:00
Любимата му напитка показва какво гадже е ТОЙ
Снимка: iStock

Всеки човек си има любима алкохолна напитка. Освен тези, които не консумират алкохол, разбира се. Питието, което приятелят ти харесва, може да ти покаже какъв е неговият характер и до каква степен си подхождате.

 

Любителите на бирата са спокойни личности, които обаче на моменти са прекалено задълбочени и държат доста на традиционните ценности. Те са обичливи и винаги се грижат за партньорката си. Ако обаче трябва да избере между романтична вечер или забавна нощ в някой бар, ще предпочете второто.

 

 

Представителите на силния пол, които си падат по коктейлите, обичат да са център на внимание. При всяка удобна възможност се изтъкват и за тях може да се каже, че са доста капризни и непостоянни в една връзка.

 

Мъжете, които харесват твърдия алкохол като ром, текила и джин, изглеждат мъжествени и независими, но всъщност силно се интересуват от мнението на околните. Те нямат добро чувство за хумор и затова често се смеят сами на собствените си шеги. Обикновено такъв тип мъже се срещат в най-скъпите заведения, защото те обичат да парадират с финансовите си възможности, дори когато нямат пукната пара, правят всичко възможно това да не си личи и околните да си мислят, че са богаташи.

 

Привържениците на коняка са доста интересни и необичайни личности. Те са естети по природа и обръщат много голямо внимание на своя външен вид и на храната, която приготвят или консумират в заведение. Повечето такива мъже са родени ергени и за тях няма нищо по-важно от личното им пространство и тяхната независимост. Те са много забавни и в тяхната компания никога не е скучно. Трудно обаче стават семейни и обичат често да сменят партньорката си.

 

Ако мъжът, по когото си падаш, предпочита да пие вино, то той е артистичен човек по природа. За него е много по-важна душевната красота, отколкото външната.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия