Нещата, които НЕ харесват мъжете във всяка секс поза [част първа]

2016-11-24 18:47:00
Нещата, които НЕ харесват мъжете във всяка секс поза [част първа]
Снимка: iStock

Сексът си е секс и в каквато и поза да се практикува, той носи удоволствие. И въпреки това има пози, които се харесват повече на различните хора. Въпрос на вкус. Мъжете са различни, техните предпочитания – също. Виж кои са нещата, които представителите на силния пол не харесват в най-използваните секс пози:

 

Кучешката – тази поза определено е една от любимите на мъжете. И не само на тях. Тя се харесва от всекиго. И всъщност това е единственият й минус. Че всеки я харесва – ти, гаджето ти, родителите ви, съседите, учителите ти и т.н. И само като си представиш тези хора в тази поза и някак си вече не ти се иска да я практикуваш така често.

 

 

Лъжички – ако правите по-дълго време секс в тази поза, неговата ръка може да изтръпне. Така че, ако имате намерение да се отдавате на секс маратон, изберете си по-подходяща поза. Друг недостатък на лъжичките е, че той не може да вижда хубаво гърдите ти и това го дразни.

 

Мисионерската – сигурно се досещаш какво не харесват мъжете в тази поза – това, че трябва сами да вършат цялата работа, докато ти си лежиш. И хем им е кеф, че правят секс, хем се уморяват доста и това донякъде ги разсейва.

 

Секс в банята – готино местенце да разнообразите сексуалния си живот, но определено не е от най-безопасните. Има доста двойки, които са пострадали в банята, докато правят секс. Поради тази причина мъжете не се кефят на секса под душа, освен тези, които още не са го опитали и не знаят какво е.

 

Ездачката – в тази поза мъжът през цялото време има усещането, че пенисът му ще се счупи. Шансът това да се случи клони към нула, но това не му пречи да си представя как изведнъж членът му се изплъзва от теб и ти се стоварваш върху него с цялата си тежест.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия