Време е да спреш да се сравняваш с бившата му!

2016-11-11 12:20:00
Време е да спреш да се сравняваш с бившата му!
Снимка: iStock

Много момичета правят грешката да се сравняват с бившите гаджета на настоящия си приятел. Особено, когато става дума за секс. Ти си мислиш, че бившата му е била богиня в леглото, че винаги е била готова, че е обожавала всички видове секс, особено тези, които ти не харесваш, че се е възбуждала и свършвала само с по едно докосване и т.н. Крайно време е да спреш да се самозалъгваш и да погледнеш на нещата трезво.

 

По принцип не е нормално човек да говори с настоящето си гадже за бившето, особено когато става дума за секс. Но някои хора го правят. Не е невъзможно да ти се случи или да ти се е случвало следното: Казваш на гаджето си, че те боли и искаш да смените позата, а той възкликва: „Странно, че те боли, на Милена тази поза й беше любимата и свършваше за няколко минутки“. След като чуеш нещо подобно от устата на приятеля ти, ти волно или неволно започваш да се сравняваш с бившата му и тя е често в съзнанието ти, особено по време на секс.

 

 

Не бързай обаче да се притесняваш и измъчваш, защото е много възможно нещата, които гаджето ти ти говори да са далеч от истината.

 

Напълно възможно е приятелят ти да те лъже. При мъжете е нормално да не казват цялата истина, когато говорят за сексуалния си живот. Особено при тийнейджърите. Напълно възможно е членът му да е с 5 сантиметра по-малък, отколкото той твърди. Онази готина мацка от 11“в“ клас всъщност да му е отказала и всичките интересни порно истории, които ти е разказвал, да не са се случили с него, а с героите от любимите му порно филми.

 

При някои мъже тази т.нар. „болест на растежа“ отминава заедно с тийнейджърското акне, но при други си остава за цял живот. И понеже ти не очакваш от него да лъже, вярваш на всяка негова дума. Да се сравняваш с бившата му всъщност представлява сравнение с неговото въображение, а не с истината, такава, каквато е била.

 

Напълно възможно е бившата му приятелка да го е лъгала. Хиляди жени по света симулират оргазъм по една или друга причина. Така че е напълно възможно той да си мисли, че е докарвал бившата си до оргазъм всеки път, а тя да е симулирала, за да не нарани мъжкото му его.

 

Хубаво е да кажеш на приятеля си, че сравненията не са ти никак приятни. Попитай го директно защо те сравнява с нея и има ли нещо в сексуалния ви живот, което иска да промените. Кажи му, че ще се радваш сексът помежду ви да се промени и да стане по-добър, по-интересен и по-задоволителен.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия