Зодията ти показва какъв тип гадже си [част първа]

2016-10-10 11:45:00
Зодията ти показва какъв тип гадже си [част първа]
Снимка: iStock

Овен

Уверени и страстни!

 

Импулсивни авантюристи. Обичат да контролират ситуацията и да проявяват инициатива. Връзката с Овен е истинско предизвикателство, което през цялото време ще държи партньора в напрежение.

 

В секса не са толкова романтични, колкото енергични. В случай, че са заинтересовани да задържат обекта на любовта си, ги изпълва ентусиазъм за двама и са готови да изпълнят всяко негово (нейно) желание толкова пъти, колкото се налага.

 

Връзката с Везни, Стрелец, Лъв ще е трайна и пълноценна, но от Рак, Скорпион и Риби трябва да се пази като „дявол от тамян“.

 

Телец


Чувствени и внимателни!

 

Здраво стъпват на земята. Изборът на партньор е важна задача, на която не може да се гледа „през пръсти“ и за това са готови да проучват търпеливо обекта, привлякъл вниманието им. Стига, разбира се, да не ги обхване стихийна и необуздана страст! Тогава стават авантюристи. Обаче, колкото и да са влюбени, колкото и да са авантюристи няма да ви позволят да ги манипулирате.

 

В секса са много сензитивни, не пропускат любовната игра, готови са на експерименти и очакват същото в замяна.

 

Връзката с Везни, Стрелец и Лъв обикновено е трайна и стабилна. С Дева, Козирог и Водолей често е проблематична. С Рак и Риби е по-скоро битка, отколкото връзка, а със Скорпион си е направо „мисията невъзможна“.

 

Близнаци


 

Изобретателни и непредвидими!

 

Движеща сила при тях е огромното им желание да бъдат интересни и съблазнителни, твърдо убедени, че са такива не само за предпочитаната личност, но и за целия свят. Не понасят скуката и еднообразието. Обектът на любовта им трябва да ги държи в напрежение, да ги изненадванепрекъснато. В секса са спонтанни, любопитни, подхождат с въображение и ако реалността се размине с очакванията им губят интерес, врътват се и си тръгват без излишни обяснения и драми. Връзката с Рак, Лъв, Везни, Водолей, Овен, Телец е безпроблемна. С Дева, Стрелец, Скорпион и Риби ще пробват, но по-скоро за разнообразие, отколкото с мисъл за бъдещето.

 

Рак


 

Ласкави и уязвими!

 

Опитват се да съчетаят хармонично физическото и емоционалното начало. Веднъж започвайки връзка търсят стабилност и безопасност, подхождат сериозно и с надежда за дълготрайност. Най-важно за тях е да усещат любов, близост, привързаност. Фактори като възраст, пол, раса, социално положение не се определящи.

 

В секса са всеотдайни, старателни и готови да следват желанията на партньора.

 

Могат да намерят общ език с всички зодиакални знаци, но със Скорпион, Дева, Козирог и Риби обикновено се чувстват особено щастливи, пълноценни и защитени.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия