Най-често допусканите грешки по време на целуване

2016-09-29 13:30:00
Най-често допусканите грешки по време на целуване
Снимка: iStock

Може да имаш опит с целуването, но въпреки това се притесняваш всеки път, преди да се целунеш за пръв път с новото си гадже. Целуването не е нещо трудно, но въпреки това има няколко грешки, които хората често допускат. Виж какво трябва и не трябва да правиш, докато се целуваш, за да се справиш добре и двамата да останете доволни:

 

Контролирай количеството на слюнката си – за да бъде една целувка перфектна тя не трябва да бъде нито прекалено суха, нито прекалено влажна. Не започвай с прекалено бързо темпо – хубаво е в началото да се целувате по-бавно, а след това да увеличите скоростта.

 

 

Не бързай с езика – някои момчета и момичета агресивно напъхват езика си в устата на другия в секундата, в която допрат устните си. Това обаче може да уплаши партньора ти, така че не го прави. По-добре изчакай целувката да се развие и след това нежно пъхни езика си.

 

Остави се по течението – обърни внимание на начина и темпото на целуване на твоя партньор. И се опитай двамата да се синхронизирате, за да ви се получат целувките добре.

 

Отпусни се – когато се целуваш за пръв път с някого, се опитай да не мислиш за нищо странично. Отпусни се и се наслаждавай на случващото се.

 

Внимавай с грубите целувки – ако не си сигурен, че човекът срещу теб си пада по грубите целувки, по-добре не рискувай. Агресивните движения е хапането не се харесва на всеки.

 

Не мисли за всяко свое движение – колкото повече мислиш дали се справяш добре и дали и на гаджето ти му харесва, толкова по-зле ще се получат нещата помежду ви.

 

Не се целувай прекалено протяжно – целувката не трябва нито да е прекалено бърза, нито прекалено бавна. В началото е добре темпото да бъде по-бавно, но постепенно увеличавай темпото.

 

Не целувай само устните


 

Има и други места по тялото, които може да даряваш с целувки. Разбира се, ако се чувстваш комфортно и си сигурен, че гаджето ти няма да има против. Става въпрос за врата, ушите и деколтето.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия