Сигналите, които ясно показват, че ТОЙ иска да скъсате

2016-09-14 12:45:00
Сигналите, които ясно показват, че ТОЙ иска да скъсате
Снимка: iStock

Толкова много обичаш гаджето си, че е напълно възможно да не виждаш очевидните признаци, че той иска да скъса с теб. Разбира се, може той да се отдръпва от теб не защото иска да се разделите, а поради други причини като стрес, тревожност и пр.

 

И все пак е добре да разбереш кои са най-често срещаните признаците при мъжете, когато искат да се разделят с приятелката си:

 

Спира да ти споделя – разбираш неща, които със сигурност го вълнуват не от него, а от най-добрия му приятел или от родителите му.

 

Не правите секс – странно е преди време да сте правили секс почти всеки ден, а сега той да няма никакво желание за това. За съжаление е напълно възможно той да задоволява нуждите си с друга. Или пък да не ти изневерява, но толкова да се е отдалечил от теб в момента, че да иска да стои настрана както емоционално, така и физически.

 

Вече не си правите общи планове – преди бяхте нон-стоп заедно, но в последно време той все по-често си намира извинения да не се виждате.

 

Не изглежда щастлив, когато сте заедно – не се шегува, не се смее, когато ти се закачаш с него, той просто изглежда така сякаш тялом е там, но не и духом. Често забелязваш, че те игнорира и си чати на телефона. Какво и да е, щом не се чувства добре, когато сте заедно и предпочита смартфона си пред теб, то е ясно, че е взел решение да се разделите, но още събира смелост да ти го каже.

 

Поискал е да му дадеш малко пространство – възможно е той просто да има нужда да прекарва повече време сам или да тества своите чувства и да провери как ще се чувства далеч от теб за по-дълъг период от време. Да поискаш пространство се равнява като да поискаш раздяла, но си оставяш отворена вратичка да се върнеш, ако след 1-2 седмици установиш, че гаджето ти ти липсва безумно много.

 

Карате се постоянно – много мъже нарочно започват да се карат с приятелките си без причини, надявайки се, че те ще започнат сами да се убеждават, че връзката им няма бъдеще.

 

Пише си с други момичета – това не означава, че ти изневерява, но просто мъжете обичат да имат готов план за бягство. Повечето хора се справят по-лесно, когато след раздялата имат с кого да прекарват свободното си време и към кого да изпитват нежни чувства.

 

Дразни се на всичко, което правиш – в последно време гаджето ти почти винаги е кисело, когато сте заедно и все ти намира кусури. Явно той е толкова раздразнителен, защото вече не те харесва и се тормози как да ти каже, че иска да се разделите.

 

Иска да говорите надълго и нашироко за връзката ви – по принцип жените обичат да водят такива разговори, но понякога и мъжете го правят по свое желание. През последните няколко седмици гаджето ти непрекъснато адресира проблемите, които среща във връзката ви. Може да поиска от теб да прекарваш по-малко време с приятелите си или да не се записваш на нов курс по чужд език. Възможно е да забележиш как неща, които преди не са го притеснявали и дразнели, сега се превръщат в основна тема за разговор и причина да се разделите.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия