Кръвната група разкрива как се справяш в леглото

2016-08-24 12:30:00
Кръвната група разкрива как се справяш в леглото
Снимка: iStock

Всяко момиче се представя по-различен начин по време на секс. Това зависи както от твоята зодия, от твоя характер и от сексуалните ти желания, така и от кръвната ти група. Оказва се, че тя има силно влияния върху сексуалния темперамент на хората.

 

Ако искаш да разбереш как се справяш по време на секс или какво е гаджето ти в леглото, прочети какво пише за твоята/неговата кръвна група:

 

 

Кръвна група 0 – хората с тази кръвна група са изключително темпераментни и трудно се насищат по време на секс. Те имат изключително голяма сексуална енергия, обожават да правят експерименти по време на секс и се раздават през цялото време. Така че, ако ти или гаджето сте тази кръвна група, то със сигурност ви очакват бурни нощи.

 

Кръвна група А – повечето хора с тази кръвна група изглеждат адски хладни и са доста сдържани. При тях определено липсват емоции, особено в любовта. Издигат стени около себе си, сдържат емоциите си и създават усещането, че не им пука за никого и нищо. Истината обаче е съвсем друга. Тези хора са изключително чувствителни и раними, тяхното държание е просто защитна реакция. Те имат нужда от време, за да се отпуснат в компанията на определен човек. Това се отнася и за секса. Те обичат да бъдат доминирани и поставяни в подчинена позиция. В леглото не са никак креативни и не обичат новостите, но пък са чувствени и партньорите им остават доволни от секса.

 

Кръвна група Б – хората с такава кръвна група, когато се намират в нормална среда, изглеждат тихи, потайни, дори скучни. Във вените им обаче кипи буйна кръв и това си проличава много добре по време на секс. Те са изключително страстни и темпераментни натури, както и доста палави любовници. Те определено не са скучни в леглото!

 

Кръвна група АБ – това определено е една доста взривоопасна комбинация. Хората с АБ кръвна група са невероятни сексуални личности, които са готови за секс по всяко време и винаги се справят много добре. Хората с тази кръвна група са не просто темпераментни, те са адски перверзни. Искат да опитат от всичко, особено от по-извратените неща. Понякога обаче се притесняват, че ще уплашат половинката си със своите сексуални фантазии, затова не ги споделят.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия