Неловките ситуации, в които може да попаднеш, когато правиш секс с ново гадже

2016-08-01 14:59:00
Неловките ситуации, в които може да попаднеш, когато правиш секс с ново гадже
Снимка: iStock

От известно време имаш гадже и ето, че е дошъл моментът да правите секс. Първите сексуални преживявания с нов партньор не са по-малко вълнуващи и неловки от момента, когато си загубила девствеността си. Все пак не познаваш добре този човек, досега не сте били напълно голи и е нормално да има притеснение, неловкост и дори доза мистериозност. Напълно възможно е и да има болка, ако той е прекалено груб или без достатъчно опит.

 

Разбери в какви неловки ситуации може да изпаднеш при секс с нов партньор:

 

Ти искаш секс, а той е зает да говори за себе си – докато ти се опитваш да направиш някакви постъпателни действия, той е зает да говори за живота си и не забелязва желанието ти за секс. Понякога преходът от сладки приказки съм страстен секс може да отнеме цяла вечер, особено ако и двамата сте срамежливи и се притеснявате да направите първата крачка.

 

Прекалява с езика – все още не сте стигнали до правенето на секс, но за сметка на това вече се целувате страстно. Той обаче толкова се е захласнал в това, че използва твърде много език, което никак не ти се харесва.

 

 

Не си правила секс отдавна – по една или друга причина скоро не си правила секс и цялото нещо ти се струва някак далечно. Спокойно, сексът е като карането на колело, ако веднъж си се научила, винаги ще можеш да го правиш, колкото и време да е минало от последния път.

 

Той е прекалено добър в оралната любов – гаджето ти толкова много се старае да ти харесат оралните ласки, че ти получаваш оргазъм още преди самия сексуален акт и се чувстваш напълно задоволена, а това води до липса на желание за секс. Просто искаш да си лежиш, да се наслаждаваш на това, което ти се е случило, докато той те гушка.

 

Хич не го бива в оралната любов – другият вариант е да е кръгла нула в оралните ласки и колкото и да се старае, да не усещаш нищо повече от един влажен език, който се разхожда насам-натам около клитора ти.

 

Говориш мръсотии, но не знаеш дали му харесва – когато правиш секс с нов партньор, трябва да си внимателна с думите, които използваш. Напълно възможно е той да е от мъжете, които не си падат по прекалено вулгарните думи и изрази.

 

Чакаш го да се върне с презервативи – на доста двойки им се е случвало да се разгорещят и малко преди акта да установят, че и двамата не разполагат с кондоми. В такъв момент обикновено мъжът отива до близкия магазин да купи, а жената лежи чисто гола в леглото и го чака.

 

Искаш секс, но си неразположена – натискате се, целувате се страстно и в един момент той плъзва ръката си към твоите бикини. Много ти се иска да не го спираш, но се налага, защото си в цикъл. А да кажеш нещо такова на нов партньор не е лесно и приятно изживяване. Но пък и той много добре знае, че ако не сега, все някога ще ти дойде.

 

Опитваш се да отгатнеш какво му доставя удоволствие – ти обичаш по-грубия секс и влизането в роли, но нямаш представа какви са неговите сексуални предпочитания. Може да се каже, че се чувстваш като изгубена в гората без компас. Но, спокойно, лека-полека ще разбереш какво му харесва, а ако не искаш да губиш времето си в догадки, директно го попитай и действай.

 

Ти искаш да те гушка, а той да спи – обикновено след секс жената иска да бъде прегръщана и милвана, а мъжът се е уморил и му се иска да подремне.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия