Закачливи жестове, които ще го възбудят

2016-07-06 15:30:00
Закачливи жестове, които ще го възбудят
Снимка: iStock

Представителите на силния пол мислят за секс. Често. Много често. А когато стане въпрос за нещо палаво и нестандартно, те наострят сетивата си и долавят всеки намек, дори когато той е направен несъзнателно от една жена.

 

И понеже мъжете се побъркват, когато стане въпрос за палави изкушения, е добре да познаваш и да усвоиш езика на тялото и да прилагаш секси трикове, когато имаш възможност и желание. Двусмислените жестове работят, без значение дали става въпрос за нов мъж или партньор, с когото си заедно от дълго време.

 

Виж няколко идеи за палави намеци, с които ще подлудиш мъжа до себе си:

 

Докосване по деколтето – не е нужно гърдите ти да се виждат, когато си облечена с блузка с деколте, за да го възбудиш. Достатъчно е леко да се докоснеш по голата част или неволно да се заиграеш с висулката на врата ти. Той ще поиска да направи същото, но няма да може и това направо ще го побърка.

 

 

Игра със сламката – седиш срещу него и пиеш коктейла си. По едно време се навеждаш бавно към сламката и я поемаш леко с езика към устните си. В този момент той ще поиска да усети тези устни върху себе си ...

 

Облизване на устните – това е стар и изпитан трик, който дава невероятен ефект. Представи си, че сте излезли навън и сте седнали в заведение, където сте си поръчали нещо за пиене. След поредната глътка с върха на езика облизваш сметаната от горната си устна. В този момент го поглеждаш проницателно и ... той вече не знае къде се намира. В главата му има всякакви мисли, свързани с теб, но не чува и дума от това, което му говориш.

 

Неволно докосване – седите и си говорите за най-различни неща. Ти му обясняваш нещо разпалено и уж неволно го докосваш по бедрото, като не махаш ръката си известно време. Ако си по-смела може да плъзнеш ръката си напред-назад няколко пъти и да му хвърлиш един секси поглед, преди да я отместиш. И двамата ще се възбудите, бъди сигурна!

 

Деликатно надупване – заставаш пред него и се навеждаш уж, за да търсиш нещо в някакъв шкаф или за да вдигнеш нещо от земята. В този момент може допълнително да извиеш чупка в кръста и да направиш движенията си малко по-изразителни и забележителни от обикновено. Няма как да не хвърли един поглед на дупето ти и да си помечтае да го види без бельо.

 

Предмет в устата – става въпрос за сочен плод, лъжичката от десерта, крайчето на химикалката или нещо подобно. Бавно прокарай предмета по устните си, оближи го и леко го засмучи. В този момент той ще си представя, че правиш това с една определена част от тялото му и това ще го възбуди на макс.

 

Поглед от горе до долу – това е нещо, което правят мъжете, но това не пречи да го направиш и ти. Огледай мъжа до себе си от главата до петите, като погледът ти е изпитателен и втренчен. Накрая завърши с лека усмивка и поглед в очите. Той със сигурност ще се притесни, но и ще се почувства желан и секси, което ще го настрои за палави изпълнения.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия