Разбери защо мъжете си падат по кучки

2016-06-21 15:15:00
Разбери защо мъжете си падат по кучки
Снимка: iStock

От няколко години насам е всеизвестен факт, че мъжете си падат по кучки. И докато някои представителки на нежния пол успешно се превъплъщават в тази роля, други се чудят какво всъщност искат мъжете от жените, за да бъдат наистина щастливи. До момента отговор на този въпрос няма. Това обаче, което е ясно, че господата отдавна не си падат по добри момичета, които по цял ден готвят, перат, чистят и правят всичко възможно, за да бъде любимият им мъж максимално задоволен. За мъжете лошите момичета са доста по-привлекателни, тези, които са самостоятелни, ценят себе си и свободното си време и няма да се приберат по-рано, за да сготвят нещо, а ще излязат навън с приятелки или ще отидат на фризьор.

 

 

Факт е, че колкото по-мила и любвеобилна е една жена, толкова по-малко представлява интерес за мъжете. Причината за това е, че мъжът я приема като даденост, като нещо сигурно, а всеки знае, че представителите на силния пол обичат да „ловуват“ в любовта, да търсят и да се борят за „лошото момиче“. Недостъпността и поведението на мръсница са нещата, които събуждат интереса у един мъж. От една страна жената – кучка е силна, умее да се самосъхранява и когато се стигне до раздяла, тя не плаче дни наред и не се моли за втори шанс, а излиза навън с приятелки да се забавлява.

 

Силните жени са приятели на половинката си. Те имат спонтанни действия, а това ги прави изключително неустоими. Кучките хем предвиждат ситуациите, хем в същото време са непредвидими. Те харесват интересни мъже от които имат физическа и емоционална изгода.

 

Защо мъжете не си падат по добри момичета?

 

Те са изключително романтични и всеотдайни, но не умеят да се държат като мръсници и да привлекат вниманието на мъжа. За тях те са „ранени гъзелки“, които са лесна плячка за мъжа, който обича да ловува. Добрите девойки лесно се покоряват и примиряват с желанията на мъжете. Те са готови на всичко, за да бъде мъжът до тях щастлив. За да бъде една връзка здрава и дълготрайна, жената трябва да бъде добра любовница, добър събеседник и добър опонент, който да отстоява позициите си. Тези качества обаче не се притежават от добрите момичета.

 

Каквото и да четеш, че харесват момчетата, най-важното е да бъдеш себе си и да не си слагаш никакви маски. Кучка или светица, за всеки влак си има пътници и рано или късно ще се появи мъжът, който ще те обича такава, каквато си. Няма как цял живот да играеш игрички, нали?

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия