Как да изненадаш любимата в домашни условия

2016-06-13 17:17:00
Как да изненадаш любимата в домашни условия
Снимка: Pixabay

Понякога е доста трудно да избереш подарък на любимата и да я изненадаш. Често нито един магазин не съдържа стока, достатъчно достойна за Нея. В такива моменти ти трябва спешно решение на нещата, защото в противен случай, най-малкото, което ще си навлечеш, е нейното разочарование.

 

Разбира се, решения на проблема има, и то не по-малко приятни, отколкото подходящият подарък. Ето няколко идеи, които да избереш в зависимост от бюджета, с който разполагаш:

 

 

1. Направи ѝ вечеря. Избери ден, в който тя ще се прибере по-късно, или я покани у вас под предтекста да гледате филм или да ти помогне за нещо конкретно у вас. Нека тя не знае, че ще я изненадаш. Изчисти и подреди, независимо дали си у вас или у тях. Ако споделяте общо жилище – още по-добре, така ще я отмениш от обикновените ѝ задължения.

 

След като си изчистил и подредил, сготви. Ако не си добър кулинар, поръчай любимото ѝ ястие. Задължително е да има десерт, поне един, защото истината е, че сладките неща са способни да трогнат половинката, независимо от нейния пол. Ако желаеш, може да се погрижиш и за някое хубаво вино, което да започне вечерта ви. Може да избереш нещо леко и плодово, за да не натоварва организма ѝ.

 

2. Организирай ѝ парти-изненада. Ако приятелката ти има празник, но няма време да се погрижи за собствения си купон, направи това вместо нея. Няма значение къде ще бъде, важното е да има забавления. Осигури храна и напитки – може да поръчаш пица, или пък да направиш малки сандвичи от франзела, прецени според това колко време имаш и какво харесва да похапва любимата. Винаги може да избереш готов кетъринг от някоя фирма, дори ще ти доставят всичко на посочения адрес. Не забравяй да предупредиш гостите, че партито все пак е изненада, и не трябва да споменават за него пред Нея. Помисли и за музикален фон, който да разведри обстановката след като всички пристигнат.

 

3. Ако има специфични музикални предпочитания, изненадай я с билет за концерт. Поднеси ѝ го, докато сте заедно някоя романтична и спокойна вечер, без да подозира нищо. Ако пък вместо музикални, нейните интереси са в областта на културата и историята, може да ѝ подариш ваучер за екскурзия. Какво по-хубаво от това да отидете някъде заедно, да разгледате нови места или да си починете в някое старо, любимо ваше кътче?

 

4. Много личен подарък, който винаги трогва на съвсем различно ниво, е бижу, което е гравирано с нейното име, с датата на някое ваше преживяване, или с послание, което да има значение само за Нея. Доста магазини предлагат опцията да се изработи нещо по поръчка или директно да се гравира нещо готово. Имай предвид, че за да гравираш по-голям текст, ще ти трябва доста повече място на самото бижу.

 

5. Има нещо, което никога няма да излезе от мода – това е албумът със снимки. Само че, за да си по-оригинален, направи ѝ фотокнига с ваши снимки заедно на различни места, както и с важни за нея моменти от живота ѝ. Като добавка към това, можеш да ѝ подариш и диск със същите снимки или флашка с тях, за да може ако пътува винаги да ги носи със себе си и да им се радва.

 

Разбира се, ако тези идеи не ти допадат, винаги може да ѝ подариш красиво цвете, а после да я изведеш на шопинг по нейно желание. Това определено ще ѝ хареса, а пък и ще можете заедно да изберете нещо специално, което да облече още същата вечер.

Автор: Станита Пехливанова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия